BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Да в приказе поздравляю !!!!
Добрый вечер! У меня есть временный номер досара, но я хотела бы узнать свой постоянный номер. Если у кого-то есть бланк запроса - скиньте мне, пожалуйста!
Заранее благодарна за помощь!
-
- Новачок
Дуже дякую.Oleg1 писал(а):Да в приказе поздравляю !!!!

-
Автор темы - Поважний користувач
http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/f ... e-tipizateelena-fox писал(а):Добрый вечер! У меня есть временный номер досара, но я хотела бы узнать свой постоянный номер. Если у кого-то есть бланк запроса - скиньте мне, пожалуйста!
Formular 1
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Доброго дня, зкиньте будь ласка, контакти репетиторів з одеського форума (нажаль не можу там зареєструватись), чим більше тим краще)))
Моя почта Bezumen87@mail.ru
Моя почта Bezumen87@mail.ru
-
- Зацікавлений
а мне на последних 5 писем так и не ответили)))) жду с лета 2012 года))))))
-
- Новачок
Почему столько ждете и ничего другого кроме писем не предпринимаете чтобы узнать в чем проблема и как вам выйти в приказ?karleone1981 писал(а):а мне на последних 5 писем так и не ответили)))) жду с лета 2012 года))))))
-
- Зацікавлений
Доброго дня всім. Допоможіть розібратися в ситуації, можливо шановний ВОВА-РО підскаже. Подавали документи з подругою, через посередника, на початку грудня 2014 року в Сучаві. У подальшому, через 10 місяців дізнався свій номер справи та номер справи моєї подруги, різниця всього у декілька номерів. У січні цього року на сайті АNC у розділі "моніторинг" я побачив, що наші справи зареєстровані на початку лютого 2015 року. Дата розгляду справи моєї подруги було призначено на початок червня 2015, а у грудні 2015 року вона вже вийшла в наказ. Розгляд моєї справи був призначений на середину лютого 2016 року, тобто особливого руху по моїй справі не було. Це мене дуже здивувало, адже ми з моєю подругою, можна сказати, все робили разом, однаково і робив нам один і той же посередник, ми одночасно дали йому необхідні документии і він одночасно віддав нам готові папки з усіма документами при вході у бюро в Сучаві. Вже недавно, коли на сайті ANC знову оновився список, я подивився по своєму номеру і тупо охренів, розгляд моєї справи назначено вже на другу половину травня цього року. Що за діла там у них творяться? Знаю і впевнений що подруга нічого не пришвидшувала, нізким нічого не рішала, вона сама в шоці, що по ній вже є наказ. Також одна знайома пара подавали документи в лютому 2015 року в Сучаві і в січні цього року по ним вже є наказ, крім цього у свій пакет документів вони включили свою дитину і все, у них вже є наказ. Хто підскаже чому так, які можуть бути причин і що робити? Буду дуже вдячний всім.
-
- Зацікавлений
Так, може комусь пригодиться (можливо не дуже потемі) але можливо комусь стане при нагоді. Знайшов те, що може допомогти в тому, щоб кататися по Україні на авто із іноземною реєстрацією (це не реклама, а посилання на законодавство України).
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v00 ... aran31#n31
І ще одне, те що митники чи хтось інший хоче пришити громадянину Україн ст. 485 митного кодексу, яка катається на авто із іноземними номерами, то це повний брєд, як говорив один штріх "это мерзость" і не ведіться на якісь там уловки митників, погранців, чи даішників, а культурну заткніть їм рота і шліть якнайдалі. Дякую за увагу.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v00 ... aran31#n31
І ще одне, те що митники чи хтось інший хоче пришити громадянину Україн ст. 485 митного кодексу, яка катається на авто із іноземними номерами, то це повний брєд, як говорив один штріх "это мерзость" і не ведіться на якісь там уловки митників, погранців, чи даішників, а культурну заткніть їм рота і шліть якнайдалі. Дякую за увагу.
-
- Новачок
Ни какого специального запроса не делал.Ana_Crav писал(а):А как вы написали такой запрос? Можете дать мне пример заполнения? Спасибо.don5209 писал(а):
Сделал запрос.
Получил ответ:
Bună ziua,
Urmare a petiţiei adresate Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, vă aducem la cunoștință că minorul Иванов Иван figurează în dosarul dvs. prin care solicitați redobândirea cetățeniei române.
Cu stimă,
Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie
Помогите правильно перевести.
Просто получил ответ о состоянии моего досара....
После этого ответил на письмо с текстом (набранным в гугл переводчике)
Mulțumesc.
Puteți afla?
Există ceva în documentele mele, fiul meu Иванов Иван 2010 naștere.
Вот и все.