BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Urra
Новачок
Благодарил (а): 3 раза

Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение Urra » 24 фев 2016, 15:45

Trust писал(а):Доброго дня всім. Допоможіть розібратися в ситуації, можливо шановний ВОВА-РО підскаже. Подавали документи з подругою, через посередника, на початку грудня 2014 року в Сучаві. У подальшому, через 10 місяців дізнався свій номер справи та номер справи моєї подруги, різниця всього у декілька номерів. У січні цього року на сайті АNC у розділі "моніторинг" я побачив, що наші справи зареєстровані на початку лютого 2015 року. Дата розгляду справи моєї подруги було призначено на початок червня 2015, а у грудні 2015 року вона вже вийшла в наказ. Розгляд моєї справи був призначений на середину лютого 2016 року, тобто особливого руху по моїй справі не було. Це мене дуже здивувало, адже ми з моєю подругою, можна сказати, все робили разом, однаково і робив нам один і той же посередник, ми одночасно дали йому необхідні документии і він одночасно віддав нам готові папки з усіма документами при вході у бюро в Сучаві. Вже недавно, коли на сайті ANC знову оновився список, я подивився по своєму номеру і тупо охренів, розгляд моєї справи назначено вже на другу половину травня цього року. Що за діла там у них творяться? Знаю і впевнений що подруга нічого не пришвидшувала, нізким нічого не рішала, вона сама в шоці, що по ній вже є наказ. Також одна знайома пара подавали документи в лютому 2015 року в Сучаві і в січні цього року по ним вже є наказ, крім цього у свій пакет документів вони включили свою дитину і все, у них вже є наказ. Хто підскаже чому так, які можуть бути причин і що робити? Буду дуже вдячний всім.
Да дивно, я теж подавався так як ви і ордін вийшов наприкінці минулого року і нічого не платив нікому, а після мене вийшов друг який подавав документи на 9 місяців ранше. І таких випадків чув є багато.

Sailor
Новачок

Сообщение Sailor » 24 фев 2016, 17:34

Кажжуть зараз з мовою стало легше, тобто не настільки жостко як раніше.

Але Люди люди які до мене звертаються здають через Петербург й досі там гарантія, і не ризикують пробувати самі.

Хто здавав найближчим часом з мін знанням мови ?!?

Автор темы
BOBA-PO
Поважний користувач
Благодарил (а): 100 раз

Сообщение BOBA-PO » 24 фев 2016, 20:02

Trust писал(а):Доброго дня всім. Допоможіть розібратися в ситуації, можливо шановний ВОВА-РО підскаже. Подавали документи з подругою, через посередника, на початку грудня 2014 року в Сучаві. У подальшому, через 10 місяців дізнався свій номер справи та номер справи моєї подруги, різниця всього у декілька номерів. У січні цього року на сайті АNC у розділі "моніторинг" я побачив, що наші справи зареєстровані на початку лютого 2015 року. Дата розгляду справи моєї подруги було призначено на початок червня 2015, а у грудні 2015 року вона вже вийшла в наказ. Розгляд моєї справи був призначений на середину лютого 2016 року, тобто особливого руху по моїй справі не було. Це мене дуже здивувало, адже ми з моєю подругою, можна сказати, все робили разом, однаково і робив нам один і той же посередник, ми одночасно дали йому необхідні документии і він одночасно віддав нам готові папки з усіма документами при вході у бюро в Сучаві. Вже недавно, коли на сайті ANC знову оновився список, я подивився по своєму номеру і тупо охренів, розгляд моєї справи назначено вже на другу половину травня цього року. Що за діла там у них творяться? Знаю і впевнений що подруга нічого не пришвидшувала, нізким нічого не рішала, вона сама в шоці, що по ній вже є наказ. Також одна знайома пара подавали документи в лютому 2015 року в Сучаві і в січні цього року по ним вже є наказ, крім цього у свій пакет документів вони включили свою дитину і все, у них вже є наказ. Хто підскаже чому так, які можуть бути причин і що робити? Буду дуже вдячний всім.
Добрый вечер, такие ситуации бывают очень редко ,ANC объяснений не дает только отписки "Urmare a petiţiei privind cererea dumneavoastră de redobândire a cetăţeniei române, înregistrată la Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru Cetăţenie sub nr. 33***/RD/2012, vă comunicăm următoarele:
La acest moment, cererea dumneavoastră este în curs de soluţionare şi urmează să vi se comunice, din oficiu, prin scrisoare recomandată, Ordinul Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie " мой совет или ждать или нанимать адвоката.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.

• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве

Trust
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение Trust » 24 фев 2016, 20:37

BOBA-PO писал(а):
Добрый вечер, такие ситуации бывают очень редко ,ANC объяснений не дает только отписки "Urmare a petiţiei privind cererea dumneavoastră de redobândire a cetăţeniei române, înregistrată la Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru Cetăţenie sub nr. 33***/RD/2012, vă comunicăm următoarele:
La acest moment, cererea dumneavoastră este în curs de soluţionare şi urmează să vi se comunice, din oficiu, prin scrisoare recomandată, Ordinul Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie " мой совет или ждать или нанимать адвоката.
Але що це може значити, таке відтермінування. Чи може це бути через проблеми з документами, хоча сумніваюся, бо у моєї подруги все в порядку і в мене також був однаковий набір документів. Чи чекати далі. Документи в мене оригінальні, коріння справжнє 100%. Чим адвокат може допомогти в цій ситуації. Дякую.

Лукреція
Новачок

Сообщение Лукреція » 24 фев 2016, 20:52

Добрий вечір.Питання трошки не по темі ,але може хтось допоможе.
Хочу подати на картку прикордоного руху а В повідомленні потрібно вказати ініціали РМТ (румунська назва малого прикордонного руху) Що це означає?

Автор темы
BOBA-PO
Поважний користувач
Благодарил (а): 100 раз

Сообщение BOBA-PO » 24 фев 2016, 21:29

Trust писал(а):
BOBA-PO писал(а): Добрый вечер, такие ситуации бывают очень редко ,ANC объяснений не дает только отписки "Urmare a petiţiei privind cererea dumneavoastră de redobândire a cetăţeniei române, înregistrată la Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru Cetăţenie sub nr. 33***/RD/2012, vă comunicăm următoarele:
Але що це може значити, таке відтермінування. Чи може це бути через проблеми з документами, хоча сумніваюся, бо у моєї подруги все в порядку і в мене також був однаковий набір документів. Чи чекати далі. Документи в мене оригінальні, коріння справжнє 100%. Чим адвокат може допомогти в цій ситуації. Дякую.
например, нет ответа от одной из восьми комиссией и когда она будет некто не знает, адвокат может помочь чтобы не затягивалось дело . Пишите письма может вам ответит ANC.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.

• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве

nikiserj
Новачок

Сообщение nikiserj » 24 фев 2016, 23:49

Доброго дня, зкиньте будь ласка, контакти репетиторів з одеського форума (нажаль не можу там зареєструватись), чим більше тим краще)))
Моя почта Bezumen87@mail.ru

Ее ник на О форуме "МИЛАЛЮМИЛА", если Вы ее имели в виду.

Ana_Crav
Активіст
Благодарил (а): 102 раза

Сообщение Ana_Crav » 25 фев 2016, 07:24

Извините, за оффтоп. Но не могу понять, почему некоторые не могут зарегистрироваться на Одесск. Форуме? В чем заключается проблема? Зарегистрировалась год назад сама, с первого раза без всяких там приглашений, или что то уже изменилось?

Ana_Crav
Активіст
Благодарил (а): 102 раза

Сообщение Ana_Crav » 25 фев 2016, 07:27

Смотрю как то вяло выходит 2015 год. Все какие-то хвосты подбирают за 13-14 года.

natusic00
Зацікавлений
Благодарил (а): 3 раза

Сообщение natusic00 » 25 фев 2016, 09:12

Сейчас на форуме временно не регистрируют просто так, после атаки. надо искать альтернативные пути регистрирования.
Ответить