Желательно вовремя сдать присягу , до нового года решил людям 2011 года приказ и 2013 год , все решается .Gheorghe писал(а):Всім Salut! Підкажіть будь-ласка , якщо після виходу в приказ не йти у консульство і не записуватись на присягу 1-2 роки, чи втрачається можливість запису і здачі присяги?
На сайті ANC пишуть: Nedepunerea jurământului de credinţă, din motive imputabile persoanei care a obţinut cetăţenia română, în termenul legal de 6 luni, atrage încetarea efectelor ordinului de redobândire a cetăţeniei române faţă de persoana în cauză.
З чого роблю висновок, якщо через 6 місяців після приказу не йти на присягу, то приказ припиняє свою дію.
Хто зустрічався із цим на практиці поділіться досвідом будь-ласка?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
Автор темы - Постійний користувач
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Доброго дня всім) Велике прохання до компетентних людей)) Після успішної здачі присяги отримав сертифікат, цікавить подальше створення документів свідоцтва про народження, внутрішнього та загран паспортів. Оскільки сам нічого не знаю і є велике бажання робити документи власноруч, прошу допомоги) де подавати на Сор? І взагалі як проходить подальший процес? Відпишіть в ЛС хто вже проходив дану процедуру))) І ще було б дуже класно якщо є хтось хто планує подавати на сор і не проти компанії))) теж звертайтесь в ЛС))). Дякую.
-
- Активіст
Вот скажите, вы собираетесь всё делать сами, но при этом не удосужились почитать форум, на котором всё по нескольку раз было расписано.Ivan_S писал(а):Доброго дня всім) Велике прохання до компетентних людей)) Після успішної здачі присяги отримав сертифікат, цікавить подальше створення документів свідоцтва про народження, внутрішнього та загран паспортів. Оскільки сам нічого не знаю і є велике бажання робити документи власноруч, прошу допомоги) де подавати на Сор? І взагалі як проходить подальший процес? Відпишіть в ЛС хто вже проходив дану процедуру))) І ще було б дуже класно якщо є хтось хто планує подавати на сор і не проти компанії))) теж звертайтесь в ЛС))). Дякую.
Так может всё-таки обратиться к посредникам?
-
- Новачок
Я буду делать все сама, так как не считаю нужным платить посредникам в разы дороже знаю, что по времени будет дольше, но за то 10 эвро)) Но для этого нужно время и желание, что б разобраться, за програмироваться....veterok20 писал(а):Вот скажите, вы собираетесь всё делать сами, но при этом не удосужились почитать форум, на котором всё по нескольку раз было расписано.Ivan_S писал(а):Доброго дня всім) Велике прохання до компетентних людей)) Після успішної здачі присяги отримав сертифікат, цікавить подальше створення документів свідоцтва про народження, внутрішнього та загран паспортів. Оскільки сам нічого не знаю і є велике бажання робити документи власноруч, прошу допомоги) де подавати на Сор? І взагалі як проходить подальший процес? Відпишіть в ЛС хто вже проходив дану процедуру))) І ще було б дуже класно якщо є хтось хто планує подавати на сор і не проти компанії))) теж звертайтесь в ЛС))). Дякую.
Дякую за зауваження) за форумом слідкую постійно і читав його від самого початку. Цікавить конкретика, а посередники хочуть багато €, які я б мав не писав би сюди. Дякую.veterok20 писал(а):Вот скажите, вы собираетесь всё делать сами, но при этом не удосужились почитать форум, на котором всё по нескольку раз было расписано.Ivan_S писал(а):Доброго дня всім) Велике прохання до компетентних людей)) Після успішної здачі присяги отримав сертифікат, цікавить подальше створення документів свідоцтва про народження, внутрішнього та загран паспортів. Оскільки сам нічого не знаю і є велике бажання робити документи власноруч, прошу допомоги) де подавати на Сор? І взагалі як проходить подальший процес? Відпишіть в ЛС хто вже проходив дану процедуру))) І ще було б дуже класно якщо є хтось хто планує подавати на сор і не проти компанії))) теж звертайтесь в ЛС))). Дякую.
-
- Активіст
Ivan_S писал(а):Дякую за зауваження) за форумом слідкую постійно і читав його від самого початку. Цікавить конкретика, а посередники хочуть багато €, які я б мав не писав би сюди. Дякую.
Конкретика такая - все документы можно сделать тремя путями:
1. посредники;
2. консульства Румынии зарубежом;
3. в самой Румынии.
Первый вариант вы отбросили, остаются два. В консульствах называют разные сроки и цены (насколько я знаю СОРы и СОБы делают примерно за 150 евро, ждать около двух месяцев). Если делать в Румынии (Бухаресте, Сучаве, и т.д.), то это примерно бесплатно (там какая-то только небольшая пошлина оплачивается), но очереди на подачу документов забиты уже практически до конца года.
Вот и выбирайте удобный вам вариант.
-
- Зацікавлений
Если знаете язык, можно и самому, если нетIvan_S писал(а):Дякую за зауваження) за форумом слідкую постійно і читав його від самого початку. Цікавить конкретика, а посередники хочуть багато €, які я б мав не писав би сюди. Дякую.veterok20 писал(а):
Вот скажите, вы собираетесь всё делать сами, но при этом не удосужились почитать форум, на котором всё по нескольку раз было расписано.
-
- Новачок
Уважаемые форумчане, подскажите, будьте добры, чем чревато разное написание имени и фамилии в украинском загране и Досаре? На присягу записалась без проблем, но не возникнет ли трудностей в дальнейшем?
-
- Зацікавлений
Ничем не чревато, оно и не обязано быть одинаковым. Все последующие румынские доки будут как в досаре.meddyvo писал(а):Уважаемые форумчане, подскажите, будьте добры, чем чревато разное написание имени и фамилии в украинском загране и Досаре? На присягу записалась без проблем, но не возникнет ли трудностей в дальнейшем?
Дякую, але я вже отримав сертифікат) і користувався послугами посередників. Я просто хочу не витрачати далі €, якщо ви знаєте підскажіть будь ласка як оформляти сор? віза є, сертифікат є, які ще документи треба? І куди саме треба подавати на сор? Маю наувазі заклад, в Румунії. Хочу сам поїхати і здати, але не знаю куди от така дилемаveterok20 писал(а):Ivan_S писал(а):Дякую за зауваження) за форумом слідкую постійно і читав його від самого початку. Цікавить конкретика, а посередники хочуть багато €, які я б мав не писав би сюди. Дякую.
Конкретика такая - все документы можно сделать тремя путями:
1. посредники;
2. консульства Румынии зарубежом;
3. в самой Румынии.
Первый вариант вы отбросили, остаются два. В консульствах называют разные сроки и цены (насколько я знаю СОРы и СОБы делают примерно за 150 евро, ждать около двух месяцев). Если делать в Румынии (Бухаресте, Сучаве, и т.д.), то это примерно бесплатно (там какая-то только небольшая пошлина оплачивается), но очереди на подачу документов забиты уже практически до конца года.
Відправлено через 5 хвилини 56 секунди:
Тут ви маєте наувазі подання на сор черги забиті?veterok20 писал(а):
но очереди на подачу документов забиты уже практически до конца года.