В Черновцах Вам будет несложно найти преподавателя. Я занималась в румынской школе пару месяцев по вечерам с преподавателем. Мне это обходилось дешевле, чем уроки по скайпу. Хотя эффективность уроков, на мой взгляд, одинакова, что по скайпу, что при живом общении.7th Wave писал(а):Спасибо, Ana_Crav! Всё-таки предпочтительнее русско/украино-румынские курсы.
Есть такие мнения на О форуме, что Молдова - не идеальный вариант, по причине отличия языка, размытой языковой среды (по крайней мере, так понимаю, что тот же Кишинёв - достаточно русскоязычный), и отсутствию достаточно хороших языковых курсов.
А у кого есть опыт/информация по Черновцам (может по другому населённому пункту)? Из того что я видел: молдавские школы там есть(соответственно, и преподаватели); языковую среду встречал на базаре. Достаточно часто слышал разговоры на румынском.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Велике спасибі ВОВІ РО за допомогу та консультації. Людина професійно радить та допомагає у вирішенні питань. Нехай Ваші мрії всі збуваються, всього Вам найкращого. До речі, був в Києві зараз пишуть на присягу на 31.01.17. Чоловік, з яким я спілкувався вимагав, щоб я розмовляв румунською. Так що краще прямуйте до жінки, вона лояльно відноситься до всіх. Проте записали на присягу всіх. Всім зичу добра і успіху у здачі присяги.
-
- Новачок
Дякую за інформацію, а не підскажеш коли вийшов в наказі? В мене наказ від 23.06 планую їхати на запис на присягу через 2 місяці, чи цього часу буде достатньо? Запис по середам?jedfear писал(а):Велике спасибі ВОВІ РО за допомогу та консультації. Людина професійно радить та допомагає у вирішенні питань. Нехай Ваші мрії всі збуваються, всього Вам найкращого. До речі, був в Києві зараз пишуть на присягу на 31.01.17. Чоловік, з яким я спілкувався вимагав, щоб я розмовляв румунською. Так що краще прямуйте до жінки, вона лояльно відноситься до всіх. Проте записали на присягу всіх. Всім зичу добра і успіху у здачі присяги.
Дякую
-
- Новачок
А зачем надо ждать 2 месяца? Разве недостаточно 3-4 недели?artro писал(а):Дякую за інформацію, а не підскажеш коли вийшов в наказі? В мене наказ від 23.06 планую їхати на запис на присягу через 2 місяці, чи цього часу буде достатньо? Запис по середам?jedfear писал(а):Велике спасибі ВОВІ РО за допомогу та консультації. Людина професійно радить та допомагає у вирішенні питань. Нехай Ваші мрії всі збуваються, всього Вам найкращого. До речі, був в Києві зараз пишуть на присягу на 31.01.17. Чоловік, з яким я спілкувався вимагав, щоб я розмовляв румунською. Так що краще прямуйте до жінки, вона лояльно відноситься до всіх. Проте записали на присягу всіх. Всім зичу добра і успіху у здачі присяги.
Дякую
-
- Новачок
Re: RE: Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Последний раз редактировалось liudmila2006 16 мар 2017, 20:53, всего редактировалось 1 раз.
-
- Новачок
Немаю достовірної інформації,oscar писал(а):А зачем надо ждать 2 месяца? Разве недостаточно 3-4 недели?artro писал(а):
Дякую за інформацію, а не підскажеш коли вийшов в наказі? В мене наказ від 23.06 планую їхати на запис на присягу через 2 місяці, чи цього часу буде достатньо? Запис по середам?
Дякую
Читав тут на форумі, що через 2 місяці 100% можливо записуватись
В наказі ще не вийшов. Їздив у консульство дізнатися про документи, якими необхідно доповнити досар (було перенесено термін на іншу дату) . Про необхідні документи інформації консульство не дає, сказали їхати в Бухарест. І так, запис тільки по середах (в інший день не запишуть). До речі, займають чергу з пів третьої ночі. Я був на місці о 6 ранку записався в чергу № 38. Чергу пишуть люди, ікі приїхали першими. Всього нас було 60 чоловік. Встигнули прийняти всіх. Приймають до 12.30. Хто не встигає, той їде знову на наступну середу.artro писал(а):Дякую за інформацію, а не підскажеш коли вийшов в наказі? В мене наказ від 23.06 планую їхати на запис на присягу через 2 місяці, чи цього часу буде достатньо? Запис по середам?jedfear писал(а):Велике спасибі ВОВІ РО за допомогу та консультації. Людина професійно радить та допомагає у вирішенні питань. Нехай Ваші мрії всі збуваються, всього Вам найкращого. До речі, був в Києві зараз пишуть на присягу на 31.01.17. Чоловік, з яким я спілкувався вимагав, щоб я розмовляв румунською. Так що краще прямуйте до жінки, вона лояльно відноситься до всіх. Проте записали на присягу всіх. Всім зичу добра і успіху у здачі присяги.
Дякую
Спробуйте поїхати через місяць, була дівчина, яка вийшла в наказі три тижні тому її не записали, сказали, що вони ще не бачать її в наказі
-
- Новачок
Добрый день,
хочу уточнить один момент. Один мой знакомый сказал мне, что больше нет возможности подачи документов на восстановление рум. гражданства в г. Сучава, и что сейчас подаются доки в Бухаресте. Это верная информация или нет?
хочу уточнить один момент. Один мой знакомый сказал мне, что больше нет возможности подачи документов на восстановление рум. гражданства в г. Сучава, и что сейчас подаются доки в Бухаресте. Это верная информация или нет?
-
- Зацікавлений
Носитель языка, тренер-преподаватель 0677429097, скайп agaspher1
-
- Новачок
Да правда! Începând cu data de 06 iulie 2016 activitatea Biroului Teritorial Suceava al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie se suspendă, aceasta urmând a fi reluată la o dată care va fi anunţată ulterior. Cererile formulate în temeiul art. 11 din Legea cetăţeniei române nr. 21/1991 pot fi depuse la sediul central al Autorităţii din Bucureşti, la Birourile Teritoriale ale Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie din Galaţi, Iaşi şi Timişoara, precum şi la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României din străinătate.Denys Dnepr писал(а):Добрый день,