BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Tania me
Новачок

Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение Tania me » 09 окт 2016, 22:49

Alexey1983 писал(а):
Tania me писал(а): На сайті ank перевіряли дату присяги (наказу), у графі termen - 05.06, в графі solutie - пусто, тобто 4 місяці розглядають, які терміни розгляду? я про це
Если с досаром все нормально - 2 месяца и приказ от даты TERMEN ( при условии, что подавали в Бухаресте)!
Дякую за відповідь!
Щось затягнулось в моєму випадку(
Подавали не в Бухаресті..

Alexey1983
забанений
Благодарил (а): 119 раз

Сообщение Alexey1983 » 09 окт 2016, 22:52

Tania me писал(а):
Alexey1983 писал(а):
Если с досаром все нормально - 2 месяца и приказ от даты TERMEN ( при условии, что подавали в Бухаресте)!
Дякую за відповідь!
Для не в Бухаресте - это нормально. Не волнуйтесь! Главное, что TERMEN не переносят!!! Ждите!!!

Tania me
Новачок

Сообщение Tania me » 09 окт 2016, 22:55

*balabol*
Alexey1983 писал(а):
Tania me писал(а):
Дякую за відповідь!
Для не в Бухаресте - это нормально. Не волнуйтесь! Главное, что TERMEN не переносят!!! Ждите!!!
Будемо чекати;) дякую, просто зараз ці розмови про великі черги, зміни в датах вводять в ступор, будемо надіятись!

Льова
Новачок

Сообщение Льова » 09 окт 2016, 23:12

Всім привіт. Отримав свідоцтва про народження собі, дружині і дитині (вік - до 2-х років), подав на внутрішні паспорта. Цікавить питання: чи є в Руминії виплати на дітей, якщо так то до якого віку і які суми та куди і які необхідно подати документи??? Якщо хтось має інформацію поділіться.... Буду наперед вдячний.

Yasia-ch
Зацікавлений
Благодарил (а): 25 раз

Сообщение Yasia-ch » 09 окт 2016, 23:21

Tania me писал(а):
Alexey1983 писал(а):
паспорт, справу розглянули, а наказ не вийшов???????!!!!!!! Вы о досаре? или о чем??????!!!!!
На сайті ank перевіряли дату присяги (наказу), у графі termen - 05.06, в графі solutie - пусто, тобто 4 місяці розглядають, які терміни розгляду? я про це

Я б Вам радила звернутись до адвоката, щоб уточнив що з Вашим досаром. 4 місяці після Термену, якщо не було перенесень, - то трохи забагато.

Alexey1983
забанений
Благодарил (а): 119 раз

Сообщение Alexey1983 » 09 окт 2016, 23:51

Yasia-ch писал(а):
Tania me писал(а): На сайті ank перевіряли дату присяги (наказу), у графі termen - 05.06, в графі solutie - пусто, тобто 4 місяці розглядають, які терміни розгляду? я про це

Я б Вам радила звернутись до адвоката, щоб уточнив що з Вашим досаром. 4 місяці після Термену, якщо не було перенесень, - то трохи забагато.
Зачем адвокат!!!???
Вот Valero дал образец письма о состоянии досара !
Пишите, и узнавайте все сами!!!

Писати треба сюда: Cetatenie ANC <cetatenie@just.ro>

MINISTERUL JUSTIŢIEI
AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU CETĂŢENIE

CERERE
DE COMUNICARE A STADIULUI SOLUŢIONĂRII CERERII PRIVIND CETĂŢENIA ROMÂNĂ

Subsemnatul(a).............................Имя Фамилия......................................................
în calitate de:
- Titularul cererii privind cetăţenia română nr......номер досара......./A/Rd/R/.......год подачи........, fiul(fiica) lui ...........Имя отца вашего....................... şi .................Имя матери вашей....................., născut(ă) la data de ........число.месяц.год рожденич........., în ................место рождения..............................,
cu domiciliul în.............. место проживания.......................................
- Mandatar/avocat al domnului/doamnei......................................................................, fiul(fiica) lui.............................................................şi ............................................................., născut(ă) la data de............................., în .............................................................................,
titularul cererii privind cetăţenia română nr..................................../A/Rd/R/...........................,

vă rog să îmi comunicaţi stadiul soluţionării cererii mai sus menţionată.

Rog comunicare răspuns la următoarea adresă:.........................................................................
...................................................................................................................................................., e-mail:...........ваш Е-майл.....................

Data:
Semnătura,

Yasia-ch
Зацікавлений
Благодарил (а): 25 раз

Сообщение Yasia-ch » 10 окт 2016, 00:33

Alexey1983 писал(а):
Yasia-ch писал(а):

Зачем адвокат!!!???
Вот Valero дал образец письма о состоянии досара !
Пишите, и узнавайте все сами!!!

Писати треба сюда: Cetatenie ANC <cetatenie@just.ro>
Можна і так. Просто мені здається, що адвокат те може взнати швидше і надійніше.
Коли я писала такі запити, мені відповіли лише через 3 міцяці регулярних мейлів. На той час ще не було стадіу досар; сроки були не затягнуті.

кожен вибирає сам, що йому краще.
Можна просто чекати...

над.37
Зацікавлений
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение над.37 » 10 окт 2016, 09:17

Льова писал(а):Всім привіт. Отримав свідоцтва про народження собі, дружині і дитині (вік - до 2-х років), подав на внутрішні паспорта. Цікавить питання: чи є в Руминії виплати на дітей, якщо так то до якого віку і які суми та куди і які необхідно подати документи??? Якщо хтось має інформацію поділіться.... Буду наперед вдячний.
Скажітьюпротягом якого терміну ви отримали свідоцтва коли подали?

Відправлено через 1 хвилину 20 секунди:
над.37 писал(а):
Льова писал(а):Всім привіт. Отримав свідоцтва про народження собі, дружині і дитині (вік - до 2-х років), подав на внутрішні паспорта. Цікавить питання: чи є в Руминії виплати на дітей, якщо так то до якого віку і які суми та куди і які необхідно подати документи??? Якщо хтось має інформацію поділіться.... Буду наперед вдячний.
Ми чекаємо вже майже 3 місяці

Світлана333
Новачок

Сообщение Світлана333 » 10 окт 2016, 09:20

Добрий день усім форумчанам. Лише недавно дізналася, що маю право на отримання громадянства Румунії. В інтернеті дуже багато різних фірм, які надають послуги з допомоги на отримання цього громадянства. Також дуже багато інформації про переваги румунського громадянства. У мене два питання: перше: я хочу спробувати отримати громадянство Румунії без посередників, отже: з чого мені почати цю справу? майбуть, зі збору документів. Чи є якісь терміни у цих документів? Я вичитала, що це мають бути копії свідоцтв (про народження, шлюб і т.д), завірених нотаріально, потім перекладених на румунську мову і знову завірених нотаріально. Чи це так? І друге питання: які наслідки будуть на Україні, якщо я згідно закону відмовлюся від українського громадянства ( у мене є нерухомість, як із пенсійним фондом, як зареєструватися на ПМЖ в Україні чи щось подібне, чи не буде проблем із отриманням довідок, наприклад про склад сімї, чи свідоцтвом про народження, про шлюб і т.д. Як мені перереєструватися на роботі в Україні (я поки що працюю офіційно в Україні), які податки мені треба буде сплачувати і т.д. Можливо, хтось уже стикався із цими проблемами, чи всі, хто отримував румунське громадянство, мовчать про це і не повідомляють в державну установу? Буду вдячна всім за відповіді.

Caterina S
Новачок
Благодарил (а): 5 раз

Сообщение Caterina S » 10 окт 2016, 10:18

над.37 писал(а):

Відправлено через 1 хвилину 20 секунди:
над.37 писал(а): Скажітьюпротягом якого терміну ви отримали свідоцтва коли подали?
Ми чекаємо вже майже 3 місяці
Я ждала 4 месяца )))
Ответить