BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,якщо хтось знає,як діяти в ситуації коли з моменту виходу приказу пройшов рік в березні 2016р.,була записана на присягу ,на 23 лютого 2016,але присягу перенесли в звязку з епідемією грипу( дата переносу не була вказана ). У червні хотіла записатись на присягу,але Елеонора відмовила,сказала їхати на Бухарест. Можливо хтось може підказати,як можна вирішити таку проблему.
-
- Зацікавлений
Шкода, що ви звізно тоді не поцікавилися за присягу, вона тоді була перенесена на 8 березня з всіма списками, перезаписуватися не потрібно було. Але що вже сталося не повернеш. У вашому випадку я би написав листа в анк і постарався їм якось пояснити чому ви чекали 8 місяців після дня вашої присяги! Вот адреса http://cetatenie.just.ro/ Або зверніться до посередників а ще краще до адвокатів.
Щиро вдячна Вам за пораду.
-
- Новачок
Добрый день!
Кто в курсе, когда в Румынии начнут выдавать булетины нового образца?
-
- Новачок
Скажите пожалуйста, какие документы надо иметь на присягу в Бухарест? Я знаю нужен загран паспорт, укрпаспорт, 2 фотки цветные как на загран паспорт. Я ничего не забыл? ПС не кидайте в меня гнилыми помидорами если вопрос уже повторялся
Re: RE: Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Нет, ничего не забыли, все верно, только на всякий случай захватите приглашение (cerere). Фотки не забудьте вырезать. Noroc!!))AlexKrus писал(а):Скажите пожалуйста, какие документы надо иметь на присягу в Бухарест? Я знаю нужен загран паспорт, укрпаспорт, 2 фотки цветные как на загран паспорт. Я ничего не забыл? ПС не кидайте в меня гнилыми помидорами если вопрос уже повторялся
Підкажіть будь ласка,якщо хтось знає,як діяти в ситуації коли з моменту виходу приказу пройшов рік в березні 2016р.,була записана на присягу ,на 23 лютого 2016,але присягу перенесли в звязку з епідемією грипу( дата переносу не була вказана ). У червні хотіла записатись на присягу,але Елеонора відмовила,сказала їхати на Бухарест. Можливо хтось може підказати,як можна вирішити таку проблему.
Відгукніться, будь ласка ,хто знає адвокатів, які можуть вирішити питання запису на присягу в мої ситуації. Можливо в когось є інформація ,яка може бути корисною мені.
Відгукніться, будь ласка ,хто знає адвокатів, які можуть вирішити питання запису на присягу в мої ситуації. Можливо в когось є інформація ,яка може бути корисною мені.
иду в бухарест
е вільні місця
НА присягу
е вільні місця
НА присягу
-
- Активіст
Давно пора їх видавати, бо дуже велика кількість підроблених булетінів і через це страждають люди в яких вони справжні.Riko писал(а):Добрый день!
-
- Зацікавлений
Скиньте хтось будь-ласка зразок листа, для того щоб взнати на якій стадіі розгляд документів, термін буде тільки 17 листопада