Всех с наступающим, пусть новый год принесет много новых авиз позитив и сертификатов

Гарно дякую!Iren1989 писал(а):Прогляньте приватні повідомлення.Massive писал(а):
У мене якраз та ситуація, що я можу зачекати місяць на відповідь, хай навіть негативну. Чи не знаєте на яку електронку писати і який повинен бути текст? Дякую!
Довідкі не треба. Треба копії укр документів з перекладом + завірені нотаріально. С собою треба мати і оригінали, можуть попросити показати. Дітей вписуйте зразу в досар. Що до місця подачі - це вже Вам вирішувати.turboatom писал(а):Підкажіть чи потрібно зараз робити довідку про несудимість в румунії? І подаються оригінали документів + нотаріально завірені переклади, чи треба мати ще нотарільно завірені копії українських документів?
Де краще подавати документи в Бухаресті чи в консульстві у Чернівцях?
поділіться і зі мною))Iren1989 писал(а):Прогляньте приватні повідомлення.Massive писал(а):
У мене якраз та ситуація, що я можу зачекати місяць на відповідь, хай навіть негативну. Чи не знаєте на яку електронку писати і який повинен бути текст? Дякую!
Відправила, прогляньте ПП.slavagrmn писал(а):поділіться і зі мною))Iren1989 писал(а):
Прогляньте приватні повідомлення.