человек 2good4u потратил свой деньги на обучения а не короткие уважаемые форумчане хотят бесплатноDaniel писал(а):Нет чтобы открыть к вопроснику общий доступ, на благо людям. Базар тут развели.

человек 2good4u потратил свой деньги на обучения а не короткие уважаемые форумчане хотят бесплатноDaniel писал(а):Нет чтобы открыть к вопроснику общий доступ, на благо людям. Базар тут развели.
Я Вам скажу, не такое уж оно и приятное, когда 5 месяцев ждешь и не понятно где находится с таким трудом полученный сертификат о гражданстве.Iren1989 писал(а):m92 писал(а): Та то вже таке)) Чекати на СОР - то вже більш - менш приємне очікування...
Та це зрозуміло, але таке ж не завжди трапляється. Просто Вам не пощастило. Я сподіваюсь швидше отримати,зразу буду замовляти ''пришвидшений'' СОР, хоч то і більше вартує. Та й посереднику своєму довіряю, бо він веде мене від початку і ні разу не підвів. Навіть просто, коли спаде на думку спитати просто так, він завжди передзвонює і спокійно пояснює та відповідає на всі питання. Так що думаю,з таким, як СОР проблем не має бути.Iurie писал(а):Я Вам скажу, не такое уж оно и приятное, когда 5 месяцев ждешь и не понятно где находится с таким трудом полученный сертификат о гражданстве.Iren1989 писал(а):
Iren1989 писал(а):Та це зрозуміло, але таке ж не завжди трапляється. Просто Вам не пощастило. Я сподіваюсь швидше отримати,зразу буду замовляти ''пришвидшений'' СОР, хоч то і більше вартує. Та й посереднику своєму довіряю, бо він веде мене від початку і ні разу не підвів. Навіть просто, коли спаде на думку спитати просто так, він завжди передзвонює і спокійно пояснює та відповідає на всі питання. Так що думаю,з таким, як СОР проблем не має бути.Iurie писал(а): Я Вам скажу, не такое уж оно и приятное, когда 5 месяцев ждешь и не понятно где находится с таким трудом полученный сертификат о гражданстве.
А от зараз чекати мені, особисто, важче, бо я мову вчу відколи подала документи і хочу пошвидше здати. В кожного своя ситуація!!
Коли я подавалась був ще Тіну, то я тому так і почала вчити зразу після подачі. А потім, якось через недовгий час все помінялось) Так, зазвичай то більше нервів ніж самої справи, але все рівно переживаєтьсяm92 писал(а):до IREN 1989
я так розумію що зараз не так питають як у вересні - це раз (та й тоді нічного екстремального не було)
а два, то що по своєму досвіду можу скзаати, що там більше нервів, ніж самого опитування було
мене тоді спитали, знаю чи нє лімбу, як звати і навчався я в рум школі чи укр - все відлітало від зубів) я просто випив заспокійлового, 50 грам кон'яку і був дуже впевнений у собі)
головне вчити та не нервувати. якщо будете виглядати охайно та вести себе коректно, то проблем не буде. нехай щастить!
Спасибо большое! Оперативно и без обмана.2good4u писал(а):Спасибо за отзывы! Кому интересен вопросник пишите пожалуйста в личку.
спочатку відкрийте візу любу на укр загран паспорт щоб виїхати з України, а далі купіть квиток на літак з тієї же Польщі чи Румунії можна і з Молдавії уже на рум айді і все велком тю Лондон, і не треба мучитись в тих автобусах, принаймі я так зробивmaal писал(а):Прошу інформацію. Хто везе з румунськими документами в Англію? Як це реально без проблем поЇхати туди з територіЇ УкраЇни. Дайте номера шоферів які возять в Англію.
Вибачте, а про що ви з охоронцем договорюватись хочете? Дивіться, не зробіть часом іншим українцям ''послугу'', щоб після Вас ще потім люди записуватись змогли.sanj писал(а):Доброго дня всем ! Кто знает как обстоят дела с записью на присягу в Киеве , можно ли договориться с каким нибудь охранником ,напимер?