BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Victor22
Новачок
Благодарил (а): 17 раз

Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение Victor22 » 27 янв 2017, 11:35

Daniel писал(а):Нет чтобы открыть к вопроснику общий доступ, на благо людям. Базар тут развели.
человек 2good4u потратил свой деньги на обучения а не короткие уважаемые форумчане хотят бесплатно *Ganba* иле я неправильно понял!!!!!!!

Iurie
Новачок
Благодарил (а): 7 раз

Сообщение Iurie » 27 янв 2017, 11:40

Iren1989 писал(а):
m92 писал(а): Та то вже таке)) Чекати на СОР - то вже більш - менш приємне очікування...
Я Вам скажу, не такое уж оно и приятное, когда 5 месяцев ждешь и не понятно где находится с таким трудом полученный сертификат о гражданстве.

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 27 янв 2017, 12:10

Iurie писал(а):
Iren1989 писал(а):
Я Вам скажу, не такое уж оно и приятное, когда 5 месяцев ждешь и не понятно где находится с таким трудом полученный сертификат о гражданстве.
Та це зрозуміло, але таке ж не завжди трапляється. Просто Вам не пощастило. Я сподіваюсь швидше отримати,зразу буду замовляти ''пришвидшений'' СОР, хоч то і більше вартує. Та й посереднику своєму довіряю, бо він веде мене від початку і ні разу не підвів. Навіть просто, коли спаде на думку спитати просто так, він завжди передзвонює і спокійно пояснює та відповідає на всі питання. Так що думаю,з таким, як СОР проблем не має бути.

А от зараз чекати мені, особисто, важче, бо я мову вчу відколи подала документи і хочу пошвидше здати. В кожного своя ситуація!!

Відправлено через 46 секунди:
Iren1989 писал(а):
Iurie писал(а): Я Вам скажу, не такое уж оно и приятное, когда 5 месяцев ждешь и не понятно где находится с таким трудом полученный сертификат о гражданстве.
Та це зрозуміло, але таке ж не завжди трапляється. Просто Вам не пощастило. Я сподіваюсь швидше отримати,зразу буду замовляти ''пришвидшений'' СОР, хоч то і більше вартує. Та й посереднику своєму довіряю, бо він веде мене від початку і ні разу не підвів. Навіть просто, коли спаде на думку спитати просто так, він завжди передзвонює і спокійно пояснює та відповідає на всі питання. Так що думаю,з таким, як СОР проблем не має бути.

А от зараз чекати мені, особисто, важче, бо я мову вчу відколи подала документи і хочу пошвидше здати. В кожного своя ситуація!!
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

m92
Новачок
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение m92 » 27 янв 2017, 12:26

до IREN 1989

я так розумію що зараз не так питають як у вересні - це раз (та й тоді нічного екстремального не було)
а два, то що по своєму досвіду можу скзаати, що там більше нервів, ніж самого опитування було
мене тоді спитали, знаю чи нє лімбу, як звати і навчався я в рум школі чи укр - все відлітало від зубів) я просто випив заспокійлового, 50 грам кон'яку і був дуже впевнений у собі)
головне вчити та не нервувати. якщо будете виглядати охайно та вести себе коректно, то проблем не буде. нехай щастить!

Iren1989
Активіст

Сообщение Iren1989 » 27 янв 2017, 13:00

m92 писал(а):до IREN 1989

я так розумію що зараз не так питають як у вересні - це раз (та й тоді нічного екстремального не було)
а два, то що по своєму досвіду можу скзаати, що там більше нервів, ніж самого опитування було
мене тоді спитали, знаю чи нє лімбу, як звати і навчався я в рум школі чи укр - все відлітало від зубів) я просто випив заспокійлового, 50 грам кон'яку і був дуже впевнений у собі)
головне вчити та не нервувати. якщо будете виглядати охайно та вести себе коректно, то проблем не буде. нехай щастить!
Коли я подавалась був ще Тіну, то я тому так і почала вчити зразу після подачі. А потім, якось через недовгий час все помінялось) Так, зазвичай то більше нервів ніж самої справи, але все рівно переживається :) Дякую, і Вам бажаю врешті отримати Ваш Сор!)

Antonia
Новачок
Благодарил (а): 13 раз

Сообщение Antonia » 27 янв 2017, 13:33

2good4u писал(а):Спасибо за отзывы! Кому интересен вопросник пишите пожалуйста в личку.
Спасибо большое! Оперативно и без обмана.

sanj
Новачок

Сообщение sanj » 27 янв 2017, 13:39

Доброго дня всем ! Кто знает как обстоят дела с записью на присягу в Киеве , можно ли договориться с каким нибудь охранником ,напимер?

getman
Новачок

Сообщение getman » 27 янв 2017, 13:41

maal писал(а):Прошу інформацію. Хто везе з румунськими документами в Англію? Як це реально без проблем поЇхати туди з територіЇ УкраЇни. Дайте номера шоферів які возять в Англію.
спочатку відкрийте візу любу на укр загран паспорт щоб виїхати з України, а далі купіть квиток на літак з тієї же Польщі чи Румунії можна і з Молдавії уже на рум айді і все велком тю Лондон, і не треба мучитись в тих автобусах, принаймі я так зробив

Iren1989
Активіст

Сообщение Iren1989 » 27 янв 2017, 14:08

sanj писал(а):Доброго дня всем ! Кто знает как обстоят дела с записью на присягу в Киеве , можно ли договориться с каким нибудь охранником ,напимер?
Вибачте, а про що ви з охоронцем договорюватись хочете? Дивіться, не зробіть часом іншим українцям ''послугу'', щоб після Вас ще потім люди записуватись змогли.

Приходьте та записуйтесь на присягу, якщо не знаєте мови, елементарне підучіть. Тільки уточніть що там і як, бо ж зараз румунське консульство в Києві закрито на невизначений термін.

Влад Черновцы
Зацікавлений
Благодарил (а): 40 раз

Сообщение Влад Черновцы » 27 янв 2017, 14:26

[quote="Victor22"][quote="Daniel"]
Ответить