alinka123111 писал(а):Хто ще 21 лютого їде на присягу з Чернівців?
Мій чоловік їде з Києва
alinka123111 писал(а):Хто ще 21 лютого їде на присягу з Чернівців?
Не розумію, стадіу досар не оновлюється більше 2-х місяців, тому що теоретично (поки що!) та сумнівно 1 березня має прийти Тіну?ZloStyle писал(а):Надеюсь это не правда.над.37 писал(а):Сьогодні викладач сказала що з 1 березня вертається Тіну.
Може скоріше .Тому і стадіу досар оновлять в кінці місяця.
Уже говорили раньше что с 1 февраля, до этого что с января.....ZloStyle писал(а):Надеюсь это не правда.над.37 писал(а):Сьогодні викладач сказала що з 1 березня вертається Тіну.
Може скоріше .Тому і стадіу досар оновлять в кінці місяця.
теперь я скажу. Пока будет президент Иоханнис, Тину не поставят.Хотя он и выиграл дела.Ghostrider писал(а):Уже говорили раньше что с 1 февраля, до этого что с января.....ZloStyle писал(а): Надеюсь это не правда.
Не переживайте) Ви ж знаєте, як то буває. Хтось один сказав, інші підхопили і т.д. Це вже не перша хвиля ''повернення Тіну''. Все буде добре!над.37 писал(а):Може й так щодо стадіу досар.А на рахунок Тіну вже не один посредик і репититор казав .І люди які спілкуються з працівниками консульства так кажуть.Добре , якби це була не правда, а то щось страшнувато стає.
Я їду на 21.02.2017року з Чернівців, але напевно я буду виїзджати приблизно 12.02.2017року щоби трохи пожити у Бухаресті.alinka123111 писал(а):Хто ще 21 лютого їде на присягу з Чернівців?