Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем
>>ЗДЕСЬ
О Документах пишем
>>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем
>>ЗДЕСЬ
-
Iren1989
- Активіст
leon745 писал(а):Уважаемые форумчане! А есть где-то списки на присягу, кого на какое число назначили? Или как можно узнать? Знаю что я в приказе, а письма на присягу нет, муж вышел позже меня и уже прислали письмо на 07.03. Как узнать, может мое просто не дошло?
Списків немає, та й листи з запрошенням дуже рідко приходять.
Зазвичай люди йдуть та записуються через консульство (по місцю прописки) або через адвоката/посередника (варіант для тих, хто з проживанням в Румунії і хоче відносно швидшу дату присяги)
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
Iruna313
- Новачок
Закінчила медичний, працюю педіатром.
-
kalamesa
- Новачок
Я не спеціаліст, але майже впевнена, що спрощеної схеми не буде. Проблема не громадянстві людини, а в самому вузі. Більшість пострадянських вузів ігнорують європейські стандарти освіти. Тому навіть якщо корінний житель Румунії надумає поїхати навчатися до України, працювати потім вдома навряд чи зможе. З власного досвіду скажу різниця між двома однаковими факультетами КНУ ім.Шевченка та університету в Констанці (Німеччина) колосальна. В укр. вузах, як казав один з моїх викладачів, "имитация бурной деятельности". Але знаю не одного лікаря, що зміг пройти процедуру нострифікації в Канаді
Відправлено через 1 хвилину 28 секунди:
Вибачте за дві помилочки в попередньому повідомленні, пізній час вже...
-
slavagrmn
- Новачок
Ana_Crav писал(а):sanj писал(а):
Хто підкаже яку винагороду просять адвокати чи посередники за запис в Бухаресті і чи можуть записати на максимально віддалений термін щоб підготуватись по мові?
На максимально отдалённый срок вас может записать консульство в срок ожидания 6-9 месяцев.
У вас есть контакты хорошего адвоката через которого мржно записатся?
-
dronik82
- Новачок
Доброго ранку надайте будласка інформації скільки можна чекати бюлетень після подачі? Бо я вже чикаю майже два місяці. Будласка напишіть.
Відправлено через 11 хвилини 23 секунди:
dronik82 писал(а):Доброго ранку надайте будласка інформації скільки можна чекати бюлетень після подачі? Бо я вже чикаю майже два місяці. Будласка напишіть.
-
valentyna.dan
- Новачок
InSpe писал(а):Здравствуйте! Может кто-то ездил из автовокзала Черновцов до Бухареста.Там есть бус,который стоит до 600гр. Не знаете как он?
Звичайний Спринтер, позаду диван - можна лягти, якщо мало пасажирів, по зручності - звичайно, не неоплан, але норм., тепло.
-
InSpe
- Новачок
valentyna.dan писал(а):InSpe писал(а):Здравствуйте! Может кто-то ездил из автовокзала Черновцов до Бухареста.Там есть бус,который стоит до 600гр. Не знаете как он?
Звичайний Спринтер, позаду диван - можна лягти, якщо мало пасажирів, по зручності - звичайно, не неоплан, але норм., тепло.
Спасибо Вам за ответ!)
-
whoareyou
- Новачок
є 2 місця на присягу 14-го в легковушці, кому цікаво-пишіть в приват
Відправлено через 3 хвилини 18 секунди:
Iruna313 писал(а):Закінчила медичний, працюю педіатром.
я зараз готую документи для подачі на нострифікацію саме в Румунії. закінчив стомат, ніяких екзаменів не потрібно здавати ( звичайно за наявності громадянства)
-
Beka2107
- Новачок
Скажіть будь ласка роблю шенген візу польську 14.02.2017 присяга. В посольстві польші сказали шо я отримаю паспорт з візою не швидше 13 того а 13 того вечором мені потрібно виїжати з Чернівців на присягу вечором. Я подумав якшо віза прийде пізніше і я не зможу виїхати на присягу шо тоді робити напишіть будьласка хто в курсі може хтось шось порадить і якшо я пропущу присягу шо тоді??????
-
whoareyou
- Новачок
Beka2107 писал(а):Скажіть будь ласка роблю шенген візу польську 14.02.2017 присяга. В посольстві польші сказали шо я отримаю паспорт з візою не швидше 13 того а 13 того вечором мені потрібно виїжати з Чернівців на присягу вечором. Я подумав якшо віза прийде пізніше і я не зможу виїхати на присягу шо тоді робити напишіть будьласка хто в курсі може хтось шось порадить і якшо я пропущу присягу шо тоді??????
для чого вам віза на присягу? все що вам потрібно, так це запрошення на присягу і закордонний паспорт