BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Vit-vit
Активіст
Благодарил (а): 46 раз

Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение Vit-vit » 08 фев 2017, 13:53

whoareyou писал(а):
Beka2107 писал(а):Скажіть будь ласка роблю шенген візу польську 14.02.2017 присяга. В посольстві польші сказали шо я отримаю паспорт з візою не швидше 13 того а 13 того вечором мені потрібно виїжати з Чернівців на присягу вечором. Я подумав якшо віза прийде пізніше і я не зможу виїхати на присягу шо тоді робити напишіть будьласка хто в курсі може хтось шось порадить і якшо я пропущу присягу шо тоді??????
для чого вам віза на присягу? все що вам потрібно, так це запрошення на присягу і закордонний паспорт
Для пересечения границы Украина-Румыния все равно нужна виза...не вводите человека в заблуждение.

whoareyou
Новачок

Сообщение whoareyou » 08 фев 2017, 13:59

Vit-vit писал(а):
whoareyou писал(а):
для чого вам віза на присягу? все що вам потрібно, так це запрошення на присягу і закордонний паспорт
Для пересечения границы Украина-Румыния все равно нужна виза...не вводите человека в заблуждение.
я перепрошую, трохи напутав. просто робив безкоштовну в консульстві, тому й забув що вона взагалі була

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 08 фев 2017, 14:19

Почитала молдавський форум на тему Cetăţenie Română. З цікавості та й мову трохи попрактикувати. До теми про черги на присягу. Там така ж ситуація. В січні 2017 людей вже записували на присягу на серпень - вересень.

Ще цікавий випадок. Людина недавно прийшла записатись на присягу, а її поклали на чергу на запис на присягу на липень. Тобто в липні треба прийти і записатись на присягу. Людина в шоці, цитую ( eu is socat, 6 iulie sa pui documentele pentru juramint, deci intrebarea cind o sa dea juramintul la anul 2018 prin ianuarie? nu cred ca mai devreme). І про схожий аналогічний випадок вже хтось писав на одеському форумі.

Не встигають в ANС судячи по всьому.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

Kores
Новачок

Сообщение Kores » 08 фев 2017, 14:20

Всем доброго времени суток. Был сегодня в киевском консульстве, записывали на 08.08.2017 год. Хотя на прошлой неделе записывали на 11.07.2017. Сегодня было человек 70.

Iren1989
Активіст

Сообщение Iren1989 » 08 фев 2017, 14:27

Можливо комусь буде корисно зорієнтуватись приблизно за номером :

вийшла в приказі від 27.01.17, номер досару 74***
Последний раз редактировалось Iren1989 08 фев 2017, 14:58, всего редактировалось 1 раз.

Влад Черновцы
Зацікавлений
Благодарил (а): 40 раз

Сообщение Влад Черновцы » 08 фев 2017, 14:37

Iren1989 писал(а):Почитала молдавський форум на тему Cetăţenie Română. З цікавості та й мову трохи попрактикувати. До теми про черги на присягу. Там така ж ситуація. В січні 2017 людей вже записували на присягу на серпень - вересень.

Ще цікавий випадок. Людина недавно прийшла записатись на присягу, а її поклали на чергу на запис на присягу на липень. Тобто в липні треба прийти і записатись на присягу. Людина в шоці, цитую ( eu is socat, 6 iulie sa pui documentele pentru juramint, deci intrebarea cind o sa dea juramintul la anul 2018 prin ianuarie? nu cred ca mai devreme). І про схожий аналогічний випадок вже хтось писав на одеському форумі.

Скиньте ссылку на молдавский форум !!!

Iren1989
Активіст

Сообщение Iren1989 » 08 фев 2017, 14:47

Влад Черновцы писал(а):
Iren1989 писал(а):Почитала молдавський форум на тему Cetăţenie Română. З цікавості та й мову трохи попрактикувати. До теми про черги на присягу. Там така ж ситуація. В січні 2017 людей вже записували на присягу на серпень - вересень.

Скиньте ссылку на молдавский форум !!!
https://www.torrentsmd.com/forum.php?ac ... &subcat=69
Це молдавський торрент, на ньому форум по рум. громадянству (посилання вказано)
Там зареєструватись потрібно, реєстрація тільки по суботах або по запрошенню.

Beka2107
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение Beka2107 » 08 фев 2017, 15:03

Якшо я незявлюсь на присягу то шо тоді мені робити якось можна переєструватись чи просто знову подавати досар

m92
Новачок
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение m92 » 08 фев 2017, 15:17

Beka2107 писал(а):Якшо я незявлюсь на присягу то шо тоді мені робити якось можна переєструватись чи просто знову подавати досар

вы сами себе усложнили жизнь. наиболее оптимальный вариант на мой взгляд ехать во в консульство вашего округа и отзывать паспорт и моментально подаваться на ускоренную болгарскую визу

olegkiev
Новачок

Сообщение olegkiev » 08 фев 2017, 15:25

Iren1989 писал(а):Можливо комусь буде корисно зорієнтуватись приблизно за номером :

вийшла в приказі від 27.01.17, номер досару 74***
Спасибо огромное что написали! Вы делали запрос? Скиньте образец в личку, у меня досар 80*** очень жду приказа)))
Ответить