BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Був в грудні 2016 в руминському консульстві в Чернівцях щоб перевірити чи не вийшов мій приказ, сказали що не працює програма, що треба прийти в січні а краще в лютому. От сьогодні поіхав і дізнався що приказ вийшов ще серед літа і останній шанс записатись на присягу був в грудні місяці, як таке може бути, виходить через непрацюючу на той момент програму тепер купа проблем. Написали мені номер ордіну і сказали наймати адвоката і поновлювати документи, бо справу передали в архів. І що тепер, чи є зміст тим займатись?Може хтось був в такій ситуаціі чи в курсі таких справ? Дякую за увагу.
-
- Зацікавлений
а когда подавали документы, если не секрет ?Alexx писал(а):Був в грудні 2016 в руминському консульстві в Чернівцях щоб перевірити чи не вийшов мій приказ, сказали що не працює програма, що треба прийти в січні а краще в лютому. От сьогодні поіхав і дізнався що приказ вийшов ще серед літа і останній шанс записатись на присягу був в грудні місяці, як таке може бути, виходить через непрацюючу на той момент програму тепер купа проблем. Написали мені номер ордіну і сказали наймати адвоката і поновлювати документи, бо справу передали в архів. І що тепер, чи є зміст тим займатись?Може хтось був в такій ситуаціі чи в курсі таких справ? Дякую за увагу.
Звичайно не секрет, документи подані в листопаді 2014 року в Сучаві.
Доброго дня!можна деталі пр сяги як все відбувалось які питаня були,дякую.Beka2107 писал(а):Доброго ранку 14.02.2017 здав успішно присягу.Хотів запитати у даному випадку треба робити свідоцтво про народження румунське і прописку чи прописка не обовязкова?????
-
- Зацікавлений
Какая стоимость записи на присягу через адвоката? Можно в лс
-
- Зацікавлений
мне если можно также стоимость записи на присягу.
Доброго дня.Підкажіть що відповідати на питаня ку че ве окупаць,якщо не працюєш?
-
- Зацікавлений
nu lucrez acumSaha13 писал(а):Доброго дня.Підкажіть що відповідати на питаня ку че ве окупаць,якщо не працюєш?
как вариант
-
- Активіст
Лучше так не отвечать. Следующий вопрос будет, почему? Ответьте нормально про работу. Про предыдущую или работу мечты.
Добрий день.Пiдскажiть будьласка як можна ще перевiрити стан DOSAR ?Останнi oбновлення на АNC у роздiлI Stadiu dosar бли ще 29/11/2016.Miй посредник написав листа до них i каже що я вийшов в приказi ще в груднi, aле не може мене записати зараз на присягу бо там якась (не зрозумiла для мене) черга .