Але сам вихід ще не відбувся ,то чому вже потрібні візи?Iren1989 писал(а):Brexit. Вихід Англії з ЄС.Saha13 писал(а): А для чого віза в Англію я щось пропустив,чому вона буде через пів року,які зміни відбулися?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Активіст
.
Последний раз редактировалось Iren1989 28 фев 2017, 18:25, всего редактировалось 1 раз.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Активіст
Re: RE: Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Так, звісно, виходу ще не було, візи поки не потрібні, але, мабуть, люди вже починають переживати за це і уточняти))Saha13 писал(а):Але сам вихід ще не відбувся ,то чому вже потрібні візи?Iren1989 писал(а):
Brexit. Вихід Англії з ЄС.
Re: RE: Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Зрозуміло,наскільки я знаю якщо і буде вихід то він триватеме довго,і я надіюсь що віз ще так скоро не потрібно буде.Iren1989 писал(а):Так, звісно, виходу ще не було, візи поки не потрібні, але, мабуть, люди вже починають переживати за це і уточняти))Saha13 писал(а): Але сам вихід ще не відбувся ,то чому вже потрібні візи?
-
- Зацікавлений
https://www.rbc.ua/rus/news/mey-poruchi ... 14962.htmlSaha13 писал(а):Зрозуміло,наскільки я знаю якщо і буде вихід то він триватеме довго,і я надіюсь що віз ще так скоро не потрібно буде.Iren1989 писал(а): Так, звісно, виходу ще не було, візи поки не потрібні, але, мабуть, люди вже починають переживати за це і уточняти))
Ще не знаю не вирiшив, мабуть через адвокатаIren1989 писал(а):Залежно де записуватись. Ви через консульство чи адвоката плануєте записуватись?Mykola123 писал(а):Скажите пожалуйста если сейчас записаться на присягу,то на какие даты назначают присягу?
Может кто-то подавался недавно???
Консульства зараз записують на серпень - жовтень 2017.
Адвокати, наскільки мені відомо, на червень записували недавно.
-
- Активіст
Кто может порекомендовать адвоката , проверенного и с божескими ценами ? Может глупость написал , а вдруг такие бывают . Спасибо
-
- Активіст
Re: RE: Re: RE: Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Щодо статті. Читала в оригіналі на дану тему.mdk писал(а):https://www.rbc.ua/rus/news/mey-poruchi ... 14962.htmlSaha13 писал(а): Зрозуміло,наскільки я знаю якщо і буде вихід то він триватеме довго,і я надіюсь що віз ще так скоро не потрібно буде.
Так от, в оригіналі писалось, що видання Sunday Times припускає (!) як один з варіантів, що введуть 5 річні робочі візи для громадян ЄС.. Так що це тільки припущення даної газети.
Офіційно нічого не було ще прийнято, поки що йдуть тільки дебати та спекуляції по питанню громадян ЄС в UK. Не варто довіряти новинам, які навіть першоджерела не вказали.
Последний раз редактировалось Iren1989 28 фев 2017, 18:49, всего редактировалось 1 раз.
Да, хотелось бы и на присягу не ехать, но придётся ((Sofia писал(а):А на присягу он тоже не сможет приехать? Будете искать кто за него сдаст?Влада писал(а):чи можна записатись на присягу через посередників, чи потрібно самому йти????
Відправлено через 9 хвилини 56 секунди:
В нас така ситуація, може хтось порадить, я зі своїм хлопцем зараз за кордоном, тут народився наш син, , на жаль документів не маємо , хлопця подали на румунське громадянство, недавно вийшов в приказ, нам кажуть, що потрібно чекати листа з Румунії , Як дізналась недавно, не потрібно, тепер на присягу записатись, чи потрібно йому іхати додому, я сижу з дитиною, оплачувати за все не можу , якщо він поїде , то і нам прийдеться іхати, а назад сюди вже важко буде приїхати нам разом...
-
- Зацікавлений
По поводу Англії те що знаю і що чув. Зараз візи не потрібні це точно 100%.
Будь ласка народ не путайте референдум і з законом. Був тільки референдум ще ніяких законів не було ухвалено! Зараз фунт тільки від референдуму обвалився англіки ще не знають що буде далi но но це вже інша історія.
В березні буде засідати парламент і схвалювати план виходу. Є проблеми з виходом Англії основна - дуже велику ціну ЄС запросив за вихід.
Так що не пісяйте кіпятком малята.
А щодо NIN казав сусід який не давно приїхав що просто так вже дійсно важкувато відкрити бажано довідку з роботи що ти платиш всі відповідні податки і т.д.
Но це я чув тільки від сусіда так що інфа не перевірена.
Якщо хтось володіє точнішою інформацією то самому буде цікаво дізнатись.
P.S. А ще будь ласка не читайте rbc новини.
Будь ласка народ не путайте референдум і з законом. Був тільки референдум ще ніяких законів не було ухвалено! Зараз фунт тільки від референдуму обвалився англіки ще не знають що буде далi но но це вже інша історія.
В березні буде засідати парламент і схвалювати план виходу. Є проблеми з виходом Англії основна - дуже велику ціну ЄС запросив за вихід.
Так що не пісяйте кіпятком малята.
А щодо NIN казав сусід який не давно приїхав що просто так вже дійсно важкувато відкрити бажано довідку з роботи що ти платиш всі відповідні податки і т.д.
Но це я чув тільки від сусіда так що інфа не перевірена.
Якщо хтось володіє точнішою інформацією то самому буде цікаво дізнатись.
P.S. А ще будь ласка не читайте rbc новини.
Последний раз редактировалось vitalikua 28 фев 2017, 18:57, всего редактировалось 1 раз.