Чернівці будь ласка.Serjmi писал(а):На О форуме написали, что на 4 апреля ищут попутчиков. Они из Килии. Вы откуда?Shkrum писал(а):Добрий день. Шукаю з ким можна поїхати за день до присяги, котра буде 4 квітня. Можливо хтось буде їхати машиною 2 квітня, з радістю приєднаюсь до поїздки і розділю витрати.
Дякую.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Зацікавлений
Підскажіть,будь-ласка,-записаний на присягу на кінець травня,може так статися,що не зможу приїхати на здачу-поки мова не позволяє,і таке інше.Чи можна в консульстві перенести,скажімо на місяць,присягу,чи консульство (Черніці) саме назначає дату?
Скажiть, будьласка,а вам якись питання задавали на румунськiй мовi коли ви записувались? Наступного тижня теж планую записатисьmraven писал(а):1 березня у Києві записався на присягу на 12 вересня. Відповідно шукаю толкового репетитора (в ідеалі м.Тернопіль) для живих та Skype уроків.
-
- Новачок
До кінця травня часу хватає для вивчення мови на необхідному рівні , щоб успішно здати присягу.(При умові якщо не поміняється комісія)nostromo писал(а):Підскажіть,будь-ласка,-записаний на присягу на кінець травня,може так статися,що не зможу приїхати на здачу-поки мова не позволяє,і таке інше.Чи можна в консульстві перенести,скажімо на місяць,присягу,чи консульство (Черніці) саме назначає дату?
Не можете, треба їхати в Бухарест і там видають новий номер, потім йдети в консульство і знову програмуєтись на присягу. Принаймні так було пів року назад (це казали в консульстві)nostromo писал(а):Підскажіть,будь-ласка,-записаний на присягу на кінець травня,може так статися,що не зможу приїхати на здачу-поки мова не позволяє,і таке інше.Чи можна в консульстві перенести,скажімо на місяць,присягу,чи консульство (Черніці) саме назначає дату?
-
- Зацікавлений
Наскільки я знаю працюють. У них це не велике свято.новачок писал(а):Напишіть будь-ласка 8 Березня в Руминії офіційний вихідний? Державні установи працюють? Дякуємо.
-
- Новачок
Просьба мне не писать, на счет присяги! Так как свои впечатления тут, написал мой брат, воспользовавшись моим аккаунтом.
А мне ещё только предстоит все что написано делать.
А то есть умники и в вк меня нашли, хотя я в профиле не указывал

А мне ещё только предстоит все что написано делать.

А то есть умники и в вк меня нашли, хотя я в профиле не указывал

проверенные посредники для получения румынского паспорта - просьба сообщить, кто знает.
BOBA-PO Очень толковый и хороший человек. Сотрудничал с ним. Очень доволен его работой.
Полностью поддерживаю ранее отписавшего человека Два года назад познакомился с ВОВА-РО так же по рекомендации Человек свое дело знает на 200 процентов Ничего не забывает и не затягивает Все мои вопросы решил на УРА!!!Приятный в общении По настоящему заботится о своих клиентах Очень советую остальным Поверьте это не реклама а совет человека который уже все прошел УДАЧИ всем а Вове СПАСИБО!!
BOBA-PO Очень толковый и хороший человек. Сотрудничал с ним. Очень доволен его работой.
Полностью поддерживаю ранее отписавшего человека Два года назад познакомился с ВОВА-РО так же по рекомендации Человек свое дело знает на 200 процентов Ничего не забывает и не затягивает Все мои вопросы решил на УРА!!!Приятный в общении По настоящему заботится о своих клиентах Очень советую остальным Поверьте это не реклама а совет человека который уже все прошел УДАЧИ всем а Вове СПАСИБО!!
-
Автор темы - Поважний користувач
Спасибо за хорошие слова в мой адрес, рад был сотрудничать с Вами .katori писал(а):проверенные посредники для получения румынского паспорта - просьба сообщить, кто знает.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Вова, можливо, Ви підкажете, скільки часу робиться булетін? Посередники пишуть місяць чи півтора, але люди відписуються, що чекають по пару місяців.