Там тільки два повідомлення і двоє які здавали з цього форуму))) А хто був у Тіну в кабінеті які задавав питання? В залі окрім присяги задавали не стандартні питання?asin писал(а):почитай форум за вчерашний деньJames2008 писал(а):Любі друзі вчора була присяга, є якась конкретна інформація? Чи вчора всі здали та й нічого не спитали окрім присяги))))
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Зацікавлений
Закиньте уже адрес сайта на котором надо регистрироваться и конечно же нюансы по заполнению!!!Ліля писал(а):НОВИНА!!! Щоб подати на СОР і СОБ у консульстві м. Чернівці необхідно спочатку зареєструватись на сайті ( онлайн-реєстрація)... Без реєстрації в консульстві не приймають!!!
доброго вечора. підкажіть, така ситуація- подавався у сучаві наприкінці травня минулого року, термен стоїть на 05.10.2016 але ніяких оновлень там нема, дивлюсь отут- http://cetatenie.just.ro/images/Redoban ... -_2016.pdf
і ще питання, документи робили посередники, тому я не знаю хто з моїх "родичів" мешкав у румунії, чи будуть про це питати на присязі? дякую.
і ще питання, документи робили посередники, тому я не знаю хто з моїх "родичів" мешкав у румунії, чи будуть про це питати на присязі? дякую.
-
- Активіст
Надо ждать . Я в апреле подался , термен на 9.09 .2016 . И ждать еще минимум месяц- два ., и то , если все норм с документами . Сам за посредником гонялся несколько месяцев , чтоб , скинул копии родичів. Скинул гад и пропал вообще . А знать про них надо . Вопросы есть про них .Armando писал(а):доброго вечора. підкажіть, така ситуація- подавався у сучаві наприкінці травня минулого року, термен стоїть на 05.10.2016 але ніяких оновлень там нема, дивлюсь отут- http://--реклама--/images/Redobandire_a ... -_2016.pdf
2
-
- Активіст
Та звичайно, що можуть спитати! Зрозуміло, як ви подались. Але вже потрібно було хоча б спитати посередників, кого вони вам там приписали, а то ж не будете знати чи у вас бабусю чи діда румуном зробили))))) P.S Термен ставлять в межах 5 місяців, але так швидко українці не виходять в приказ. Рік -+. Якщо подались в травні минулого року, то ще пару місяців прийдеться точно почекати.Armando писал(а):доброго вечора. підкажіть, така ситуація- подавався у сучаві наприкінці травня минулого року, термен стоїть на 05.10.2016 але ніяких оновлень там нема, дивлюсь отут- http://--реклама--/images/Redobandire_a ... -_2016.pdf
Відправлено через 2 хвилини 6 секунди:
Де ви таких посередників знаходите, що пропадають кудись, ганятись за ними потрібно. Ще й не знаєте за своїх родичів. Диво та й годі.Olexii писал(а):Надо ждать . Я в апреле подался , термен на 9.09 .2016 . И ждать еще минимум месяц- два ., и то , если все норм с документами . Сам за посредником гонялся несколько месяцев , чтоб , скинул копии родичів. Скинул гад и пропал вообще . А знать про них надо . Вопросы есть про них .Armando писал(а):доброго вечора. підкажіть, така ситуація- подавався у сучаві наприкінці травня минулого року, термен стоїть на 05.10.2016 але ніяких оновлень там нема, дивлюсь отут- http://--реклама--/images/Redobandire_a ... -_2016.pdf
2
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Активіст
*das
О . Посредников полно ! Это в Черновцах еще хоть как-то можно по рекомендации найти , а у нас в центре ситуация плачевная . Находим по объявлениям , потом мучаемся .Iren1989 писал(а):Та звичайно, що можуть спитати! Зрозуміло, як ви подались. Але вже потрібно було хоча б спитати посередників, кого вони вам там приписали, а то ж не будете знати чи у вас бабусю чи діда румуном зробили))))) P.S Термен ставлять в межах 5 місяців, але так швидко українці не виходять в приказ. Рік -+. Якщо подались в травні минулого року, то ще пару місяців прийдеться точно почекати.Armando писал(а):доброго вечора. підкажіть, така ситуація- подавався у сучаві наприкінці травня минулого року, термен стоїть на 05.10.2016 але ніяких оновлень там нема, дивлюсь отут- http://--реклама--/images/Redobandire_a ... -_2016.pdf
Відправлено через 2 хвилини 6 секунди:Де ви таких посередників знаходите, що пропадають кудись, ганятись за ними потрібно. Ще й не знаєте за своїх родичів. Диво та й годі.Olexii писал(а): Надо ждать . Я в апреле подался , термен на 9.09 .2016 . И ждать еще минимум месяц- два ., и то , если все норм с документами . Сам за посредником гонялся несколько месяцев , чтоб , скинул копии родичів. Скинул гад и пропал вообще . А знать про них надо . Вопросы есть про них .
[/quote]О . Посредников полно ! Это в Черновцах еще хоть как-то можно по рекомендации найти , а у нас в центре ситуация плачевная . Находим по объявлениям , потом мучаемся .[/quote]
Порекомендуйте пожалуйста хоть одного, к кому можно обратиться за помощью в Черновцах.
Порекомендуйте пожалуйста хоть одного, к кому можно обратиться за помощью в Черновцах.
-
- Активіст
О . Посредников полно ! Это в Черновцах еще хоть как-то можно по рекомендации найти , а у нас в центре ситуация плачевная . Находим по объявлениям , потом мучаемся .[/quote]Mashasha писал(а):
Порекомендуйте пожалуйста хоть одного, к кому можно обратиться за помощью в Черновцах.[/quote]
Сейчас сам в поиске . Порекомендовали одного . Пока не общался .
Общался со многими , но советовать не буду . Вопрос не простой , если определюсь тогда порекомендую , и то после того , как Что то он сделает . Спешить не буду .
-
- Новачок
Подскажите пожалуйста как поступать с водительским удостоверением,если сейчас украинские. Планирую переезд в Испанию как румын на пмж. Права обменять на Румынские или какие-то другие варианты есть,спасибо
-
- Новачок
Я бы уже в Испании поменяла на испанскиеVadym4207 писал(а):Подскажите пожалуйста как поступать с водительским удостоверением,если сейчас украинские. Планирую переезд в Испанию как румын на пмж. Права обменять на Румынские или какие-то другие варианты есть,спасибо