Десь близько 200LawyerSB писал(а):oscar писал(а):Да, багато не здало, з першого заходу точно не знаю, з мого ~30-40
А сколько приблизительно человек было в вашем заходе?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Новачок
Якщо є робоча віза у Польщу, то також є загроза на відмову у видачі сертуфікату про громадянство?
ВІН може відправити по громадянство у Польщу?
ВІН може відправити по громадянство у Польщу?
-
- Новачок
Може комусь буде цікава моя порада на рахунок вивчення мови. Добре вчити мову однозначно треба. Граматика, артиклі, цифри, часи, дієслова... Якщо вже вчите тільки питання-відповіді - то вчіть їх якнайбільше, різних, для того щоб основні у вас уже вилітали автоматом, учіть питання в різних варіаціях, бо можуть одне і теж по різному спитати. Чим більший буде словниковий запас слів, тим краще для вас. Можливо якщо і не зрозумієте повністю питання, то по деяким знайомим словам здогадаєтеся про суть питання.
Хочу подякувати своєму викладачу Адріану, який за невеликий срок зумів підготувати мене з "нуля". (Свій відгук про присягу 21.03 описав вище) Людина інтелегентна, цікава і головне професіонал своєї справи!! Носій мови, зможе правильно поставити вашу вимову(що на присязі дуже важливо щоб не викликати підозру на незнання мови). Кому треба залишаю контакт Skype: adrian.kiev
Хочу подякувати своєму викладачу Адріану, який за невеликий срок зумів підготувати мене з "нуля". (Свій відгук про присягу 21.03 описав вище) Людина інтелегентна, цікава і головне професіонал своєї справи!! Носій мови, зможе правильно поставити вашу вимову(що на присязі дуже важливо щоб не викликати підозру на незнання мови). Кому треба залишаю контакт Skype: adrian.kiev
-
- Зацікавлений
Вы знаете, что такое тесты????Olexii писал(а):не пойму, почему нельзя сделать тесты ? Чтоб твоя судьба не зависила от настроения тину.vladimir_1993 писал(а): як несправедливо, якщо дійсно така причина. Чи є шанс оспорити таке рішення ?

Я готовлю людей к таким тестам и знаю что да и как - и очень их жалко. Для начала посмотрите требования хотя бы тесты уровня А1 !!! А потом говорите

ПРЕПОДАВАТЕЛЬ РУМЫНСКОГО ЯЗЫКА, НОСИТЕЛЬ.
-
- Новачок
Я так розумію цю сторінку Тіну веде
він досить таки соціальний:) останнє фото порадувало 

-
- Активіст
Да ,тесты зло ! А проучить год язык , потратить время деньги и потом из-за визы американской или просто личной антипатии , пролететь на присяге , это нормально по Вашему ? Сам готовился к тестам , все норм . Честно хотя бы и не так обидно .Serjmi писал(а):Вы знаете, что такое тесты????Olexii писал(а): не пойму, почему нельзя сделать тесты ? Чтоб твоя судьба не зависила от настроения тину.Если на таком простом уровне люди не хотят учить и не сдают по 30-40 чел., то если будут тесты не сдадут 80%-90%, поверьте - язык сложный: и правописание, и грамматика, и на слух не так быстро воспринимается. Так что, не дай Бог тесты. Потом будете
Я готовлю людей к таким тестам и знаю что да и как - и очень их жалко. Для начала посмотрите требования хотя бы тесты уровня А1 !!! А потом говорите.
-
- Новачок
интересно Тину его тоже про коня спрашивал?Volodymyr Melnyk писал(а):

Господи, храни Украину.
-
- Зацікавлений
koka73 писал(а):интересно Тину его тоже про коня спрашивал?Volodymyr Melnyk писал(а):
Я поняла, надо до присяги в солярий походить.

Нет,пока Вы отвечаете им на вопросы,паспорт у Вас в руках,если все ответили,то он у Вас так и остается в руках,а вот если к Тину,то как все как писали-удача,она там уже главную роль играет,плюс знания.Oksana111 писал(а):Ничего себе!vladimir_1993 писал(а): як несправедливо, якщо дійсно така причина. Чи є шанс оспорити таке рішення ?
А домна что регистрирует тоже перелистывает паспорт?
А две домны, что ведут опрос, тоже перелистывают паспорт?
-
- Активіст
Он досар подал и сразу в солярий и до Присяги в нем сидел , вопросы учил .Oksana111 писал(а):koka73 писал(а):
интересно Тину его тоже про коня спрашивал?
Я поняла, надо до присяги в солярий походить.