BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Хто знає? Чи існує якийсь термін дії сертифікату, який я отримала влітку 2016 (26липня2016)? Зараз я спокійно можу зробити свідоцтво народження? Скільки по часу воно робиться?
Відправлено через 2 хвилини 26 секунди:BOBA-PO писал(а):Добрый вечер, проблема в том, что по новым правилам, адвокат имеет право в день подать одного клиента , в первую очередь подают тех у кого больше свидетельств надо делать а все остальные потом, сроки до 3 месяца тем у кого много а всем остальным 4-5 месяцев , такая грустная истина СОРов через Бухарест.Sania писал(а):Питання до Вова-РО. Підскажіть будь-ласка таке питання: чув, що в Бухаресті затримки з видачею СОР. З чим звязані ці затримки і на скільки часу від дати в давода можуть затримати? Дякую за відповідь!
Просьба ! Мои сообщения не распространять на других интернет ресурсах. Спасибо!
Ви напевне не зрозуміли питання: документи на СОР вже подані. Сказали, що їх просто не видають. Давода в мене є і строк вже пройшов кілька днів назад. Дякую за відповідь.
Відправлено через 22 хвилини 19 секунди:После шока девушка созвонилась со мной, пересказывать не буду все ,если пожелает сама отпишет свою историю , жалеет что не взяла второй паспорт чистый был дома, на вопросы у Тину ответила , по национальности молдаванка, в румынском языке понятия кое какое имела, подавать повторно не будет . Сами решайте что вам делать я просто делюсь информацией может кому поможет.Armstrong писал(а):
Дякую, мову то вчу саме собою, вже вуха в'януть)). Але коли такi ситуацii виникають, то краще наперед подумати, а нiж не подумати. Знаю знайому, теж пiшла робити новий паспорт. Бо маэ англ.вiзи. I iншi теж радять, просто, на всяк випадок. А то, мало лi. Краще хай буде, нiж не буде, а там ще подивлюсь. Час трохи э)). Можливо ВОВА прокоментуэ чи скаже свою думку. Його поради на цьому форумi дуже авторитетнi.
Відправлено через 6 хвилини 3 секунди:
Просьба ! Всех кто хочет подучить язык, научить кого-то языка румынского, поделиться , заработать , есть созданная тема ; http://forum.vidido.ua/viewtopic.php?f=58&t=66906
Спасибо за понимания.
Ви напевне не зрозуміли питання. Документи вже подані і давода є. Але затримки з видачою. Строк по давода вже декілька днів назад вийшов.
-
Автор темы - Поважний користувач
Відправлено через 2 хвилини 26 секунди:[/size]
Ви напевне не зрозуміли питання. Документи вже подані і давода є. Але затримки з видачою. Строк по давода вже декілька днів назад вийшов.[/quote]
не знаю что там вам посредник говорит ,если есть дата выхода значит должны быть СОР , задержка
пару дней это нормально , все от адвоката зависает когда пожелает тогда заберет, пару недель проблема.
Ответ получился развернутым для всех форумчан.
Ви напевне не зрозуміли питання. Документи вже подані і давода є. Але затримки з видачою. Строк по давода вже декілька днів назад вийшов.[/quote]
не знаю что там вам посредник говорит ,если есть дата выхода значит должны быть СОР , задержка
пару дней это нормально , все от адвоката зависает когда пожелает тогда заберет, пару недель проблема.
Ответ получился развернутым для всех форумчан.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
-
- Активіст
Разве у сертификата может быть срок? Сор делается по времени не понятно сколько. Вон пол форума по нескольку месяцев ждёт. Я сегодня подала. Сказали забрать через три недели. Проверю, правда это или нет, только через время. Кто в консульствах подавал ещё о получении не описывался, то ли тоже долго делают, то ли не считают нужным написать.Raffaellka писал(а):Хто знає? Чи існує якийсь термін дії сертифікату, який я отримала влітку 2016 (26липня2016)? Зараз я спокійно можу зробити свідоцтво народження? Скільки по часу воно робиться?
-
- Зацікавлений
Проверяют ли румыны на въезде/выезде зеленую карту? Машина на рус номерах, зеленая карта есть только на укр.беларусь.молд. Нужно на границе сделать выезд/въезд ради 5 дневного транзита. До Молдовы 70 км пилить. До Румынии 35 км.
-
Автор темы - Поважний користувач
Добрый день, в большинстве случаях проверяют .maximus писал(а):Проверяют ли румыны на въезде/выезде зеленую карту? Машина на рус номерах, зеленая карта есть только на укр.беларусь.молд. Нужно на границе сделать выезд/въезд ради 5 дневного транзита. До Молдовы 70 км пилить. До Румынии 35 км.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
-
- Зацікавлений
Шановна Іren1989! Для вивчення румунської мови ВоваРо створив спеціальну гілку http://forum.vidido.ua/viewtopic.php?f=58&t=66906 .Ви просто помилились адресою.Дякую.Iren1989 писал(а):
Не знаю, де ви побачили нав'язливу рекламу, а тим більше балаган. Самі ж його і зробили. Що з Вами, вже не вперше від вас таке спостерігається. А те, що люди відгукуються про викладачів, то тут нічого страшного немає. Тут рекомендували і київських, і чернівецьких, і одеських. Так само і на одеському відгукуються про різних викладачів. Ви що людям роти позакривати збираєтесь.... Ви коли свого адвоката про 150 разів на обидвох форумах вихвалювали Вам ніхто не затикав. Так що, шановний, попийте заспокійливого чи що...На все добре!
Сьогоднішня присяга, у першому заході нездало чоловік 45, тридцять завалили домни і ще п'ятнадцять домнул Тіну, ось така історія.
-
- Активіст
Я своїх вчителів чи адвокатів на чужому форумі не рекламую, на відміну від вас. Я взагалі тут нічого не рекламувала. Просто попросила Вас не робити балагану.bravo писал(а):Шановна Іren1989! Для вивчення румунської мови ВоваРо створив спеціальну гілку http://forum.vidido.ua/viewtopic.php?f=58&t=66906 .Ви просто помилились адресою.Дякую.Iren1989 писал(а):
Не знаю, де ви побачили нав'язливу рекламу, а тим більше балаган. Самі ж його і зробили. Що з Вами, вже не вперше від вас таке спостерігається. А те, що люди відгукуються про викладачів, то тут нічого страшного немає. Тут рекомендували і київських, і чернівецьких, і одеських. Так само і на одеському відгукуються про різних викладачів. Ви що людям роти позакривати збираєтесь.... Ви коли свого адвоката про 150 разів на обидвох форумах вихвалювали Вам ніхто не затикав. Так що, шановний, попийте заспокійливого чи що...На все добре!
Якщо б заходили самі в ту тему з мовою, то б побачили, що і я свій внесок там зробила, поділившись з людьми матеріалом.
Так що успокійтесь вже врешті решт і попрошу не писати мені надалі.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
Скажіть будь-ласка, домнул Тіну був присутній в залі під час опитування? Чи ці 15 - це з тих 45 які не відповіли у двох домн?Lena писал(а):Сьогоднішня присяга, у першому заході нездало чоловік 45, тридцять завалили домни і ще п'ятнадцять домнул Тіну, ось така історія.
Підскажіть які питання задавали