BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Дайте, будь ласка, контакти (скайп,мейл......) Мамалюдмила з одеського форуму, бо там не можу зареєструватися.
-
- Активіст
Як мило, усміхнуло)) МАМАлюдмила!)sem1309 писал(а):Дайте, будь ласка, контакти (скайп,мейл......) Мамалюдмила з одеського форуму, бо там не можу зареєструватися.
Якщо не помиляюсь, то це її нік, тут на форумі - Serjmi.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
Привіт, ми з дружиною їхали по національні візі, проблем не було, прикордонники жодних питань не задавали.misha86 писал(а):Добрий вечір! Порекомендуйте будь ласка перевізника на присягу на 23 травня і питання чи пустять по польській національній (робочій) візі,чи потрібно відкривати румунську
-
- Зацікавлений
Звичайно скоріше через Сучаву, але дешевше через посольство напевно- хоча не факт...
Я нещодавно робив через посередника в Сучаві - Сор - 90 євро, Бульотін -разом з пропискою - 150 євро (вийшов за 45 календарних днів) - це було ще до відміни тахо
Сьогодні подав на закордонний паспорт на 5 років - 258 леїв - без посередника... дали талончик на 19 квітня забрати.
Ще не забувайте про вартість кожної поїздки з Чернівців до Сучави - 200 гривень в одну сторону на рейсовому автобусі Чернівці-Сучава.
У посередників за доставку з усіма роз"їздами по Сучаві ціна приблизно та сама 300-400 гривень туди й назад.
" З одеського форуму скопійовано" Хто поділиться вартістю документів? Просто у мого дорожче.
Я нещодавно робив через посередника в Сучаві - Сор - 90 євро, Бульотін -разом з пропискою - 150 євро (вийшов за 45 календарних днів) - це було ще до відміни тахо
Сьогодні подав на закордонний паспорт на 5 років - 258 леїв - без посередника... дали талончик на 19 квітня забрати.
Ще не забувайте про вартість кожної поїздки з Чернівців до Сучави - 200 гривень в одну сторону на рейсовому автобусі Чернівці-Сучава.
У посередників за доставку з усіма роз"їздами по Сучаві ціна приблизно та сама 300-400 гривень туди й назад.
" З одеського форуму скопійовано" Хто поділиться вартістю документів? Просто у мого дорожче.
Вибачаюсь шо трохи не по темі пишу, хтось може помогти переоформити наш диплом на румунський, маю на увазі нострифікацію?
Отправлено с моего Redmi Note 2 через Tapatalk
Отправлено с моего Redmi Note 2 через Tapatalk
-
- Зацікавлений
Скажіть будь ласка, як зробити швидко Соб, де і за яку ціну?
-
- Новачок
-У меня такая же ситуация, ребенок родился после выхода в приказ. Но у мужа уже все документы есть. Прийдется ждать пока я себе сделаю сор и бюлетин и только потом делать ребенку СОР? или можна сразу после получения своего сор?юстина писал(а):К сожалению, ребёнка в сертификат не включили, так что жду изменения в законах, чтоб и ребёнок стал румыном. Логичней было бы присутствие обоих. Имхо.Alciona писал(а):
в Черновцах слышала что на сор и на соб подавали одновременно, кто что знает по этому поводу.
-Еще вопрос если например мой укр паспорт нужен и на СОР мне и на СОР ребенку и на СОБ , необходимо делать 3 заверенных перевода или достаточно одного?
-На сайте предварительной записи имеет смысл регистрироваться уже , чтоб не терять время , если переводы еще не готовы. Или там загружаются все переводы, и обязательное их наличие при регистрации?
Спасибо
В кого є інакші питання та татеріали для присяги в Румунії прошу поділитися ними буду вдячний.
-
- Зацікавлений
Мої респекти, Вадьом! Такі труди багатого варті! Велике мулцумеск!