Ви далі заспокоїтись не можете? Я вже й забула.Ще через півроку мені відпишіть, щоб всі не підзабули Вас. Ну от ви розказали вашу історію, інші теж. Тільки про розповіді інших ви тут кричали, що це реклама. Добре, що ваша ні)))bravo писал(а):Шановна Iren1989.1.Я лише описав свій процес здобуття румунського громадянства з контактами викладачів Крістіни,Єлєни Іванівни та свого адвоката Руслана --реклама--,так само як і інші форумчани цього сайту,надаючи іншим право вибору.Якщо ви побачили,що саме моя історія здобуття громадянства містить рекламу,подайте,будь ласка,скаргу,а не займайтеся брехнею.2.Я проживаю у Чернівцях і це мій форум.;3.Дякую дуже вам за внесок,який ви зробили на гілці Вивчення румунської мови,але не розумію,яким чином моє оповідання про здобуття громадянства викликає у вас лише агресію і вам мариться реклама? P.S.Давайте не будемо перетворювати буковинський сайт на одеський балаган!Свої побажання пишіть мені у п/с.Дякую.Iren1989 писал(а):
Я своїх вчителів чи адвокатів на чужому форумі не рекламую, на відміну від вас. Я взагалі тут нічого не рекламувала. Просто попросила Вас не робити балагану.
Якщо б заходили самі в ту тему з мовою, то б побачили, що і я свій внесок там зробила, поділившись з людьми матеріалом.
Так що успокійтесь вже врешті решт і попрошу не писати мені надалі.
Ваша нелюбов до одеського форуму просто смішна. Перестаньте вже всюди тикати одеським форумом. А цей форум такий мій як і ваш.Ви його не приватизували.
Так що заспокійтесь.
І вже вдруге пишу, перестаньте мені писати. Почав тут свою комедію, аби десь втикнути свою особисту неприязнь до певного викладача та одеського форуму, і через тиждень ще ніяк успокоїтись не може. Пане, ще раз раджу заспокійливого попити. На все добре.