BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
Доброго дня всім форумчанам. Потрібна Ваша допомога! Можливо хтось володіє контактами або ж користувався послугами чернівецьких людей (посередників) котрі допомагають з обміном українських водійських прав на румунські... то поділіться будь ласка... Буду дуже вдячний 

Знайомий віддав українскі права 08.2016 для заміни на румунські, на даний час ще не отримав...(Ganzel писал(а):Доброго дня всім форумчанам. Потрібна Ваша допомога! Можливо хтось володіє контактами або ж користувався послугами чернівецьких людей (посередників) котрі допомагають з обміном українських водійських прав на румунські... то поділіться будь ласка... Буду дуже вдячний

-
- Зацікавлений
Мені теж казали десь пів року. На форумі читав що і 9-ь місяців чекали.panda писал(а):Знайомий віддав українскі права 08.2016 для заміни на румунські, на даний час ще не отримав...(Ganzel писал(а):Доброго дня всім форумчанам. Потрібна Ваша допомога! Можливо хтось володіє контактами або ж користувався послугами чернівецьких людей (посередників) котрі допомагають з обміном українських водійських прав на румунські... то поділіться будь ласка... Буду дуже вдячний
-
- Новачок
Для подачі на обмін не треба посередника. Самі можете все зробити. Довідка про несудимість в Сучаві безкоштовно роблят за пару хвилин, медогляд за 2 години можно пройти, заплатити також можна самому, + за 1 годину переклад прав ( його обов'язково треба робити в Румунії ) і цей пакет доків несете в бюрo на обмінGanzel писал(а):Доброго дня всім форумчанам. Потрібна Ваша допомога! Можливо хтось володіє контактами або ж користувався послугами чернівецьких людей (посередників) котрі допомагають з обміном українських водійських прав на румунські... то поділіться будь ласка... Буду дуже вдячний
Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
Посередникі можуть тількі з вами побігати як перекладач для отримання вище вказаних документів і все. Подайте самі, там Вам зроблять фото і потім довго довго чекати.
Можна десь подивитись румунські фільми з руськими титрами?
-
- Активіст
Re: RE: Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
За російські не скажу. Але знайшла один цікавий історичний румунський фільм і одну комедію з українськими субтитрамиTatar2 писал(а):Можна десь подивитись румунські фільми з руськими титрами?
Якщо цікавить то напишіть в пп, бо тут посилання на сторонні ресурси блокується форумом як реклама.
P.S Якщо когось цікавлять румунські фільми з англійськими сабами, можу поділитись своєю підбіркою, їх більший вибір

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
Підскажіть будьласка :що потрібо для Сор та надалі(дитині 8років),яка записана у сертифікаті жінки.Також цікавить маючи сертифікати жінка та чоловік(дитина вписана у жінки) чи пропустять на кордоні -що треба мати для дитини.
напишу свою пічальну історію з СОРом, дав посереднику доки для СОРа 22.11.2016 ,сказала зробить за 2 місяці.Через 2,5 місяця почав дзонити посереднику каже що ще не готовий .На початку квітня уже не витримував ,нагло дзвонив і як виявилось не дарма, мої доки навіть не були подані.Висновок 4,5 місяця профукав.Доручення робив на Дімітріу Марія і Валеріу Зегря ,посередником була її племінниця Юля. Шукайте перевірених посередників!!!
-
- Зацікавлений
В кого 1 документ(лише свідоцтво) адвокати подають в останню чергу ,тому люди і чекають по 4 міс. або і більше.
-
- Активіст
Чекають на документ по 4 місяця.mdk писал(а):В кого 1 документ(лише свідоцтво) адвокати подають в останню чергу ,тому люди і чекають по 4 міс. або і більше.
А тут навіть не подали за 4.5 місяця. Довгувато((
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben