BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

kozak
Новачок

Re: BOBA-PO. Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение kozak » 26 апр 2017, 13:48

Direktor писал(а):
kozak писал(а):Доброго дня!
Питання не по темі...
Скільки коштує постановка на облік автомобіля в румунії? Вартість стаховки....

Подождите две недели потом рас кажу.

Буду чекати))) *smile2*

юстина
Активіст
Благодарил (а): 49 раз

Сообщение юстина » 26 апр 2017, 14:17

KetGrace писал(а):Добрый день!Подскажите можно ли перевестись на сдачу присяги из Бухареста на Украину?
Только если вы гражданин другой страны, имеющий легальное право на проживание. Гражданин Украины на это право не имеет.

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 26 апр 2017, 14:32

юстина писал(а):
Iren1989 писал(а):
В інтернеті, звісно, є все що не хочеш в е-форматі. Це зрозуміло))
Питаю конкретно за друкованими, тому що не можу і не хочу читати з екрану)
Книжки художні знайшла та придбала ще раніше, найшла цікаві під свій смак, не любовні романи, а от періодичні видання через інтернет не знайшла.

Дякую, подивлюсь там за періодикою
Новости по румынский stiri. Во многих учебниках как noutate.Я сначала тоже не могла найти. Libertatea.ro, stirile.ro и молдавских много. Но в виде газет печатных у нас не встречала. Хорошо, что под свой вкус нашли. Наверное, в Черновцах живете. Там всего больше в этом отношении. Мне с экрана приходилось.
Я читаю новини з сайту antena3.ro, подобається)
Ні, я не з Чернівців. Але в інтернеті найшла магазин з Києва, у них є книги різними мовами, румунською теж, невеликий вибір, все ж найшла, те що якраз хотіла почитати)

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Влад Черновцы писал(а):
Iren1989 писал(а):
В інтернеті, звісно, є все що не хочеш в е-форматі. Це зрозуміло))
Питаю конкретно за друкованими, тому що не можу і не хочу читати з екрану)
Книжки художні знайшла та придбала ще раніше, найшла цікаві під свій смак, не любовні романи, а от періодичні видання через інтернет не знайшла.

Дякую, подивлюсь там за періодикою
На Соборній площі в скверику є газетний ларьок - там є в продажі газета на рум.мові-виходить раз в тиждень. Література є в бібліотеці на вул.Кобилянська, читацький квиток 15 грн.за рік.
В бібліотеку певно не запишуть, бо я не з Чернівеччини, але пару газеток можна прикупити, коли буду там, дякую))

Відправлено через 37 секунди:
Astra писал(а):
Iren1989 писал(а):Доброго дня всім!
Підкажіть, будьласка, хто знає чи можна в Чернівцях купити газети або журнали якісь румунські? Якщо так, то де)
Книги художні знайшла в інтернеті, хотілось би ще якихось періодичних видань.
Буду вдячна!)
Продаються в кіосках газетних Libertatea і Zorile bucovinei cernauti до 4 грн
Записала назви, подивлюсь, дякую))
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

telltalerin
Новачок

Сообщение telltalerin » 26 апр 2017, 14:44

вітання всім. зазадалегідь перепрошую, що у мене питання, яке не стусується конкретно Чернівців. але, можливо, хтось зможе мені допомогти.

мій досар вийшов у наказі ще у середині березня, а листа підтвердження мені досі не надіслали. межи тим, консульство, у якому я хочу зареєструватися на прийняття присяги (не в Україні), вимагає від мене оригінал цього листа. чи є якийсь імейл/телефон, за яким можна уточнити строки отримання такого листа?

наперед дякую за ваші відповіді.

Tanya2703
Новачок

Сообщение Tanya2703 » 26 апр 2017, 15:07

Про мою присягу 24.04.2017
Ми були у першому потоці, там охорець нас розсадив укр-наліво а рум молдав- направо, задав питання про мову чи знаєш і скільки часу
2. Набрався зал почалась ларефікаре, опитувала одна доамна досить швидко пару простих питань, хто вчив було не складно. Мене питали чи знаю мову скільки часу де вчила де подала документи і коли, все добре сіла на місце. Були такі шо іцей етап не пройшли, ті хто казали шо вчили 2 міс то направляли до прешітінтєлє, я сиділа в першому ряду і чула добре

Відправлено через 4 хвилини :
Коли всіх опитали , прийшов віце-президент і сказав шо буде задавати питання, я була 3 мене спитали декілька питань і одне яке мене збило з пантелику чомусь. Авець часул пе мина? Питання просте я чомусь подумала час і завта а це було час і рука, чи маю я годинник? Я спитала че єстє часул він показав на руку і сказав пашапорт, ду маю от і все. Все шо питав інших я розула зараз напишу питання детальніше

Відправлено через 6 хвилини 36 секунди:
Питання прості для дит садка, як себе почуваете, якого кольору одяг у тебе , покажи чоло, покпжи ніс візьми себе за праве вухо підніми руку якого кольору фрукти які подобаються фрукти якого вони кольору питав що на вікні жалюзі що висить на стелі дві колонки -бокса чи бокс вони іх назив, показував свій піджак галстук питав що це, самі прикольні питання були скільки років маєш, а потім скільки будеш мати через 10 років скільки років тобі було 5 років назад, який рік був 2 роки назад який буде рік анотімп луне наступний попередній через 3 міс( пине акум, ин трекут) про Румунію але крім слова фрумоаса

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 26 апр 2017, 15:16

Tanya2703 писал(а):Про мою присягу 24.04.2017
Ми були у першому потоці, там охорець нас розсадив укр-наліво а рум молдав- направо, задав питання про мову чи знаєш і скільки часу
2. Набрався зал почалась ларефікаре, опитувала одна доамна досить швидко пару простих питань, хто вчив було не складно. Мене питали чи знаю мову скільки часу де вчила де подала документи і коли, все добре сіла на місце. Були такі шо іцей етап не пройшли, ті хто казали шо вчили 2 міс то направляли до прешітінтєлє, я сиділа в першому ряду і чула добре

Відправлено через 4 хвилини :
Коли всіх опитали , прийшов віце-президент і сказав шо буде задавати питання, я була 3 мене спитали декілька питань і одне яке мене збило з пантелику чомусь. Авець часул пе мина? Питання просте я чомусь подумала час і завта а це було час і рука, чи маю я годинник? Я спитала че єстє часул він показав на руку і сказав пашапорт, ду маю от і все. Все шо питав інших я розула зараз напишу питання детальніше

Відправлено через 6 хвилини 36 секунди:
Питання прості для дит садка, як себе почуваете, якого кольору одяг у тебе , покажи чоло, покпжи ніс візьми себе за праве вухо підніми руку якого кольору фрукти які подобаються фрукти якого вони кольору питав що на вікні жалюзі що висить на стелі дві колонки -бокса чи бокс вони іх назив, показував свій піджак галстук питав що це, самі прикольні питання були скільки років маєш, а потім скільки будеш мати через 10 років скільки років тобі було 5 років назад, який рік був 2 роки назад який буде рік анотімп луне наступний попередній через 3 міс( пине акум, ин трекут) про Румунію але крім слова фрумоаса
То ви здали все таки ?
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

Tanya2703
Новачок

Сообщение Tanya2703 » 26 апр 2017, 15:24

Що маєте на шиї, на руці на рухах- ланцюжок сережки кольцо. Шо любите їсти які фрукти подобаються. Добре тим хто сидить всередині а не на початку там є можливість шо він перших попитає а інших пронесе і вони якшо норм прочитають присягу іх нічого не запитають, там де українці. Питання як доамна так і він говорить чітко слова розділені і може повторити хто знає слова тому легко зрозуміти.

Відправлено через 7 хвилини 33 секунди:
Далі про мене коли всі здали присягу я йшла до нього в кабінет, зайшла сама перша це був мій останній шанс моя волосинка. Я сіла він питав мене на яке питання я не відповіла я сказали ну ранспунз че єсте часул. Потім унде ва афлаць- де знаходжусь потім де лежать ключі на столі потім взяв книгу Тіну і спитав шо це -карте, потім показав писанку як називається - оуе де Паште я сказала потім показ карту на стіні шо це потім показ прапор шо це потім показав пульт від кондиціонера як нази в я сказала- пентру еір кондіціонєр ну штіу кум се нумеште він сказав як називається це потім дістав свою карточку- я сказала айді потім показав права- я сказала кондуче, перміс де кондуче, потім взяв листок шо це- фоія де хартє

Відправлено через 3 хвилини 27 секунди:
А потім сказав бінє зайшов охоронець дав присягу я прочитала і мене повернули в зал за сертифікатом, я його отримала, -ура.але нервів емоцій купа не можливо все передати. Так лімба і ще раз лімба. Цього разу було так. Сподіваюсь це буде комусь корисно

tommyangelo
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение tommyangelo » 26 апр 2017, 16:21

Вітаю. В кого зависли водійські права на обмін - є можливість пришвидшити процес та отримати за 2-3 тижні. не безкоштовно звичайно. Пишіть в приват.

ALex
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение ALex » 26 апр 2017, 16:26

А за скільки часу зробите з нуля?

minte
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение minte » 26 апр 2017, 16:34

ALex писал(а):А за скільки часу зробите з нуля?
І мені цікаво. Правда, що в ЄС для ПМЖ рум.permis de conduce також як і укр. посвідчення дійсне 6 місяців після реєстрації.? Якщо так, то я не бачу різниці(переваги) в тому, щоб віддати немало євро, 6-9 місяців часу і потім все ж здавати теорію.
Підкажіть, поправте.
Ответить