Direktor писал(а):kozak писал(а):Доброго дня!
Питання не по темі...
Скільки коштує постановка на облік автомобіля в румунії? Вартість стаховки....
Подождите две недели потом рас кажу.
Буду чекати)))

Direktor писал(а):kozak писал(а):Доброго дня!
Питання не по темі...
Скільки коштує постановка на облік автомобіля в румунії? Вартість стаховки....
Подождите две недели потом рас кажу.
Только если вы гражданин другой страны, имеющий легальное право на проживание. Гражданин Украины на это право не имеет.KetGrace писал(а):Добрый день!Подскажите можно ли перевестись на сдачу присяги из Бухареста на Украину?
Я читаю новини з сайту antena3.ro, подобається)юстина писал(а):Новости по румынский stiri. Во многих учебниках как noutate.Я сначала тоже не могла найти. Libertatea.ro, stirile.ro и молдавских много. Но в виде газет печатных у нас не встречала. Хорошо, что под свой вкус нашли. Наверное, в Черновцах живете. Там всего больше в этом отношении. Мне с экрана приходилось.Iren1989 писал(а):
В інтернеті, звісно, є все що не хочеш в е-форматі. Це зрозуміло))
Питаю конкретно за друкованими, тому що не можу і не хочу читати з екрану)
Книжки художні знайшла та придбала ще раніше, найшла цікаві під свій смак, не любовні романи, а от періодичні видання через інтернет не знайшла.
Дякую, подивлюсь там за періодикою
В бібліотеку певно не запишуть, бо я не з Чернівеччини, але пару газеток можна прикупити, коли буду там, дякую))Влад Черновцы писал(а):На Соборній площі в скверику є газетний ларьок - там є в продажі газета на рум.мові-виходить раз в тиждень. Література є в бібліотеці на вул.Кобилянська, читацький квиток 15 грн.за рік.Iren1989 писал(а):
В інтернеті, звісно, є все що не хочеш в е-форматі. Це зрозуміло))
Питаю конкретно за друкованими, тому що не можу і не хочу читати з екрану)
Книжки художні знайшла та придбала ще раніше, найшла цікаві під свій смак, не любовні романи, а от періодичні видання через інтернет не знайшла.
Дякую, подивлюсь там за періодикою
Записала назви, подивлюсь, дякую))Astra писал(а):Продаються в кіосках газетних Libertatea і Zorile bucovinei cernauti до 4 грнIren1989 писал(а):Доброго дня всім!
Підкажіть, будьласка, хто знає чи можна в Чернівцях купити газети або журнали якісь румунські? Якщо так, то де)
Книги художні знайшла в інтернеті, хотілось би ще якихось періодичних видань.
Буду вдячна!)
То ви здали все таки ?Tanya2703 писал(а):Про мою присягу 24.04.2017
Ми були у першому потоці, там охорець нас розсадив укр-наліво а рум молдав- направо, задав питання про мову чи знаєш і скільки часу
2. Набрався зал почалась ларефікаре, опитувала одна доамна досить швидко пару простих питань, хто вчив було не складно. Мене питали чи знаю мову скільки часу де вчила де подала документи і коли, все добре сіла на місце. Були такі шо іцей етап не пройшли, ті хто казали шо вчили 2 міс то направляли до прешітінтєлє, я сиділа в першому ряду і чула добре
Відправлено через 4 хвилини :
Коли всіх опитали , прийшов віце-президент і сказав шо буде задавати питання, я була 3 мене спитали декілька питань і одне яке мене збило з пантелику чомусь. Авець часул пе мина? Питання просте я чомусь подумала час і завта а це було час і рука, чи маю я годинник? Я спитала че єстє часул він показав на руку і сказав пашапорт, ду маю от і все. Все шо питав інших я розула зараз напишу питання детальніше
Відправлено через 6 хвилини 36 секунди:
Питання прості для дит садка, як себе почуваете, якого кольору одяг у тебе , покажи чоло, покпжи ніс візьми себе за праве вухо підніми руку якого кольору фрукти які подобаються фрукти якого вони кольору питав що на вікні жалюзі що висить на стелі дві колонки -бокса чи бокс вони іх назив, показував свій піджак галстук питав що це, самі прикольні питання були скільки років маєш, а потім скільки будеш мати через 10 років скільки років тобі було 5 років назад, який рік був 2 роки назад який буде рік анотімп луне наступний попередній через 3 міс( пине акум, ин трекут) про Румунію але крім слова фрумоаса
І мені цікаво. Правда, що в ЄС для ПМЖ рум.permis de conduce також як і укр. посвідчення дійсне 6 місяців після реєстрації.? Якщо так, то я не бачу різниці(переваги) в тому, щоб віддати немало євро, 6-9 місяців часу і потім все ж здавати теорію.ALex писал(а):А за скільки часу зробите з нуля?